22 rokov bez vztahu

Príspevok v téme: 22 rokov bez vztahu
vlado4

Zdravim, o necely mesiac budem mat 22 rokov, a vo svojom vnutri zacinam pocitovat zufalstvo. Doteraz som nemal ziaden vztah, nikdy som sa nebozkaval a som stale panic. Oproti svojim kamaratom, ktori toho tolko uz prestriedali sa citim ako nula a obcas aj trapne. Pri tom na kazdom kroku pocujem, ze som velmi sympaticky a mily, neraz som aj pocul, ze si zeny za mnou chodia same, v tichosti som si len pomyslel, keby ste vedeli moje mile, ako to v skutocnosti je. Ide o to, ze som trochu hanblivy, a tiez nemam taku povahu, aby som nejakej zene pomotal hlavu na par mesiacov s tym, ze uz dopredu viem, ze ju odkopnem, a chcem ju ciste len na zabavu. Nedokazal by som takto ublizit zene. Takisto sex na jednu noc by ma myslim vobec nenaplnal. Na jednej strane som s tym zmiereny, ze som proste taky aky som, a snad sa raz niekto najde, kto si to bude vazit, no na druhej strane sa bojim, ze to roky ubehnu ako voda, a potom bduem lutovat, ze som si neuzival. Potreboval by som trochu usmernit, a pocut objektivny nazor niekoho ineho. S kamaratmi mi je blbe nieco take rozoberat, takze sa o tom ani nemam velmi s kym porozpravat. Dakujem za rady.

ferdo mravec

U chalanov je niečo takéto úplne normálne, dokonca aj vo vyššom veku. Ak máš problém sa zoznámiť, tak skús kresťanské zoznamky, je ich viac, tam sa dá stretnúť slušné a normálne dievča. Pri veriacej máš šancu sa postupne oťukať. Aj keď si asi neužiješ ako očakávaš, ale ženu do života tam stretnúť môžeš.

cuketka

ahoj, som na tom podobne. mám 26 a ešte som nemala žiadny vzťah. už o sebe celkom pochybujem niekedy. ale keď vidím správanie niektorých mužov a žien, som aj rada, že nemám niekoho za každú cenu. ale chápem 5a, bolí to...

Filip TT

Si vzácny chalan Vlado a máš dobré predpoklady vytvoriť celoživotný vzťah.

Nedvědi v jednej svojej piesni spievajú:

Kolikrát člověk může mít rád tak opravdu z lásky,
dvakrát či třikrát - to ne, i jednou je dost.

Tak si ten jeden krát dobre šetri...

adr1a

Ked som bola v tvojom veku tak som tiez bola sama (prvy skutocny bozk ako aj prve milovanie prisli az neskor). Ale ja som studovala, mala som pracu, bola som nenormalne zavalena povinnostami, cestovala som a ine. Proste som ani nemala cas mysliet na dake "somariny". Neviem ci to bola chyba..
Nic si nezmeskal Vladko. Nechaj vsetkemu volny priebeh. A isto nechod do "vztahu partnerstva ai" s tym, ze niekoho len vyuzijes, odkopnes, dovi-dopo. Venuj sa tomu, co ta bavi. Rozsiruj svoje obzory. Venuj sa zaujmom konickom zalubam, sportu ci studiu, praci. Nadvazuj kamaratstva s dievcatami. Zhovaraj sa s nimi, pod s nimi kludne von a podobne. Tymto sa trosku otukas, osmelis. A popritom maj otvorene oci srdce mysel dusu, ze ked pri niecom z tohto vsetkeho co som vypisala stretnes dievca ci zenu, s ktorou ti bude tak dobre a prijemne, budete si rozumiet, budete na 1 vlnovej dlzke, bude vam spolu lepsie nez osve, bude vas toho viac spajat nez rozdelovat, bude to vzajomne a obojstranne, tak proste do toho s nou Vladino pod a ver si. Lebo vsetko ma svoj cas a co ma prist, tak pride. A nezavid svojim kamosom. Oni mozno vystriedali dievcat habadej. Ale co je laska, neha vasen oddanost odovzdanost suhra s partnerom ap, mozno ani netusia. Dolezita je kvalita, nie kvantita