Nechcene chudnutie? 4 kg za mesiac

Príspevok v téme: Nechcene chudnutie? 4 kg za mesiac
|AnonyM|

Nechcene som schudol 4 kg za mesiac. Chodím na gastro už druhy rok. Na poslednej kontrole som bol 14.7. vtedy ma vážili mal som 106 kg. Dnes som sa vážil a mal som už len 102 kg. Možno je to aj z toho, že je leto a v týchto horúčavách sa mi nechce ani jesť. Včera som zjedol len jogurt na raňajky a potom až večeru. Hoci sú prázdniny nesedím celý deň doma 2x do týždňa chodím na brigádu a 2x do týždňa chodím na autoškolu kedy mam veľa času a tak idem pešo 3 km. Ked chodím na brigádu a nestihnem autobus tak tiež idem 3 km pešo.
Bojím sa aby to nebolo niečo vážne kedže ma nafukuje a hlavne z rana počujem prelievanie v črevách. Taktiež ma celé dni boli brucho v epigastriu a trocha naľavo.
Možno je to naozaj len tým, že malo jem a mam zvýšený pohyb ale niesom si tým istý. Mne sa zdá že tých 4 kg za mesiac je dosť veľa.

odpovedam

nie je to vela. ked niekto chudne, vacsina z toho, co zide dole, nie je tuk, ale voda. 1g ulozeneho glykogenu zadrziava 3-4g vody. a ak si chudol nezdravo - cize si jedol malo - slo dole aj svalstvo.