Tekutina pred ejakulaciou

kebab

ak si ho honíš veľmi náruživo a dlho tak to je tým. Asi nevieš kedy prestať tipujem pri sledovaní porna však? Nevieš kedy dosť. Nerobíš to tak že aj keď dosiahneš výstrek tak honíš ďalej? Si veľmi rozpálený a nemáš mieru kedy dosť.
ale pre istotu navštiv urológa.

Ahojko

Ja ked sa rozhodnem ze si to musim urobut tak idem na wc za dve min. Sa urobim a nepocitujem ziadny problem... ale ked si to chcem vychutnat tak pozeram porno honim jedna radost a potom idu ,,kvapky lasky,, a uz viem ze je zle uz viem co ma caka :svrbenie,palenie potreba mocit leze mi to na nervy a ozajm ked pijem cistu vodu tak chodim na wc vcelku v pohode ale ked pijem kofolu alebo radlera tak musim vkuse mocit nechapem tomu . Kedysi som to mal ale pomohla lepsia hygiena ktoru som zanedbaval a problemy prestali no teraz neviem co robit.

somTu

A ako často si to robíš, pretože v 16 mať takýto problem to je dosť skoro to zavisí asi od toho dlho a často.. :-) choď za tým doktorom. Pri sexe by to bolo ešte horšie..

novinka77

To nie je vytok ale predejakulacna tekutina ludovo nazyvane kvapky lasky, sluzi to na zvlhcenie mocovej rury pred ejakulaciou aby sa to lepsie klzalo. Ak ta nieco boli a picha tak zajdi ku doktorovi

somTu

Presne tak o sú kvapky lásky, a masturbuješ priliš dlho a stoho môže nastať zapal...aj ja by som navštivil lekara, inak to bude horšie..

shayleen

To sú kvapôčky lásky chlapče ale pokiaľ máš bolesti a ta to páli tak máš zápal. Radim ti zájsť za urológom