Nemám chuť žiť

Príspevok v téme: Nemám chuť žiť
Sadmad

Už ma nebaví život. Idem na strednú a nemám veľa kamarátov, za celé prázdniny som nebola s nikým von len som bola doma a často som plakala keďže som nemala ani s kým ísť von s kým sa porozprávať proste nič. Už veľa krát som premýšľala že to proste ukončím ale nikdy som to nespravila kvôli mame. Aj keď som mala chuť spraviť to tak ako môj otec keď som mala asi tri alebo štyri. Často upadám do depresií a teraz idem na strednú a strašne sa bojím že tam nezapadnem a už naozaj proste nevládzem. Čo mám robiť? Mám to proste ukončiť alebo čo?

luciano

Zatiaľ na samovraždu nemáš odvahu a to je dobre, pretože samovražda nič nerieši. Ba práve naopak, život po samovražde je ešte ticíc krát horší ako pred samovraždou. My sme totiž stvorený pre život a samovražda je proti životu. Pôjdeš na strednú a tam určite nájdeš nových priateľov. Ináč mala by si navštíviť psychiatra. Ten posúdi tvoj stav z hľadiska depresie a môže ti naordinovať účinné antidepresíva. Uvidíš, ako sa ti uľaví. budeš mať pocit, akoby si sa znovu narodila...

_meno

Ahoj Sadmad

Skus venovat cas tomu co sa ti paci :)
Urcite aj zajtra mas moznost stretnut fajn novych kamosov, ked ich budes chiet oslovit.
Na strednej spoznas dalsich skvelých ludi.
Venuj cas veciam co sa ti paci Sadmad, skus sa pozriet na zivot ako na budovanie, najlepsie take radostne - ked vladzes zabavas sa budovanim a ked nevladzes oddychujes.
Zivot bude znovu plny radosti a srandy, zabavy, ludi, prace vsetkeho uvidis :)

Vela stastia a radosti ti prajem Sadmad, urcite si pozri dake komedie, telku, vybehni do obchodu, prejst sa, nieco pozriet do mesta, za kamosmi pokecat atd :)