Prebalovanie dieťata

Príspevok v téme: Prebalovanie dieťata
Marco.294

Neviem ako Vám, ale mne ako otcovi to príde už veľmi prehnané.

Chlapisko tam grcia od zhnusenia, akoby to nebolo ani jeho decko. Dobré na pobavenie, ale zároveň ako podnet na zamyslenie. Každý chlap by mal sa vedieť postarať o svoju ratolesť, pokiaľ nie je žena prítomná. u niekoho normálne no u iných to nie je až tak bežný jav. :)

Co poviete na toto?

najmama.aktuality.sk

S pozdravom,
Marco

nedelka

zeny to asi tak tragicky neberu, no nemozem povedat, ze by mi pri kazdom prebalovani bolo dobre, no treba to proste spravit a tak by sak tomu mali stavat aj chlapi, aby v pripade potreby zene aspon co to pomohli

eskii

... už som sa s tým viackrát stretla, že chlapovi robilo problémy prebaliť dieťa... čomu akože absolútne nerozumiem, však je to jeho potomok, je to malinké bábätko... nikto mu nekáže ísť prebaľovať dôchodcov... to by som skôr pochopila taký odpor voči tomu...

tymra

no tak chlapi su taki citlivi na toto, tiez nechapem a hlavne klobuk dole pred takymi, ktori s tym nemaju vobec problem.

kafe

šak sa o svoju ratolesť postaral, tak čo? Niekto má strach/odpadáva keď vidí krv, ihlu, zubára a niekto nezvláda sračky. Nič divné na tom nevidím. Mne sa hnusia chrobáky a pavúky, tak ich za mňa vyhadzuje chlap. Rovnako ja spravím veci, čo sa hnusia zas jemu. Nerozumiem, prečo by som sa mala premáhať a s obrovským sebazáporom sa babrať s pavúkmi, ak to bez nejakej väčšej námahy môže urobiť partner. Jednoduché.
Každý má slabosť na niečo iné. Niekto odpadne pri otvorenej zlomenine a niekto sa pozvracia keď vidí dosratú plienku. Nikdy by som partnera do toho netlačila - je to tvoje decko, musíš ju prebaliť, musíš byť pri pôrode - ak na to nemá žalúdok, pomôže predsa s inými vecami. Hovorí sa tomu tolerancia.