Sebavedomie, krása

Príspevok v téme: Sebavedomie, krása
Julien10

Ahojte.Rád by som sa aspoň takto vyrozprával,keďže nemám veľa priateľov.Mám 22 rokov,žiadne skúsenosti s dievčatami,aj keď v puberte nebol problém ísť do vzťahu, ale nevidel som v tom zmysel, keďže mi nešlo o to sa zabaviť a neskôr to dievča odkopnut, jednoducho chcem vzťah na celý život.Neskôr prišli depresie,prepadol som hazardu,začal som ešte aj chlastať a skončil som 2x na liečení.Depresie,úzkosti,panický strach.Ľudia o tom vedia,nedokážem sa na nich ani pozrieť,zažil som výsmech,poníženie,sikanu v škole,ktorú som ani nedokončil (mám vyucni list).Otec trpel tiež depresiami,možno je to aj dedičné.K tomu všetkému mám aj menší penis (6 cm pri erekcii).Otázka teraz znie,je možné ze by ma vôbec nejaká chcela po tomto všetkom? A ešte ten penis? Ako sa so sebou vyrovnať a nepozerať na názor ľudí? Pripadam si tak neschopný,škaredý..Nikdy som sa nezamiloval, ale už viac než 2 roky niečo cítim k jednej dievčine,je dobrá,milá,srdečná ale je staršia síce len o rok no má vyššie postavenie.Neviem či by to malo šancu.Viem sa o seba postarať sám,som športovec, viem ako sa správať k ženám.Ale moje sebavedomie je na bode mrazu.Ak chcete,kľudne zanechajte aj kontakt a pošlem vám foto,či som skutočne tak nepritazlivi lebo už neviem.

Prezyvka055

van Alden -> Moja priatelka/snubenica je aziatka a never vsetkemu co vidis v porne, btw maju tam ovela vyssie naroky na postavenia ako sme zvyknuty tu v europe, takze nemyslim ze zrovna tadial vedie cesta.

ajojoj

Julien10
Pozri sa ty si myslis ze velkost je dolezita? Taky problem maju viaceri, ty sa sustred hlavne na seba aby si sa nedostal do stavou...ak chceš mozeme si pokecať daj email...

Julien10

Penis mam teda nie 6 ale 13 cm, keď sa poriadne napne tak skoro 14.V kludnom stave ale iba 4 cm.Strašne ma to depta ze som skoncil na psychiatrii,par ľudí to vie, kedze sa to rozsirilo,este aj ten penis k tomu.Uz nerobim blbosti asi 2 roky,ziaden gambling,alkohol.Pritom ja som dobrak od srdca.Ale to ze mam nalepku liecenia na psych.ma ničí

mam56

Mne moja sestra povedala, aby som toľko nefajčil, lebo dostanem CHráCHel. To je rakovina hrdla, čo mala Ráchel.
Ja som si doteraz objednával črievka do svojich strojov z Číny a mali všetko.
Tak hádam budú mať jednu trubicu pre mňa, aby som hneď neišiel hore fujarou.

mam56

Teraz si čítam jeden príbalový leták nejakého tlmiča a je tam pri slove liek drugs. Čiže to aj lieky sú drogy? Ta keť hej, ta potom asik sú všetko drogy.
Keďže ich je veľa treba si len správne vybrať, ak sa už človek dostane inteligenčne vysoko, čo sa už nedá zvládať.
Zjednodušene, droga ako droga.
Miera je podstatná, nie ukončovanie a začívanie.