lieky proti depresii

Príspevok v téme: lieky proti depresii
nerozhodna

prosím poradte mi volnopredajne lieky,dlhodobe uzivanie proti depresii. urcite sa poradim v lekarni, ale chcela by som podla vasich skusenosti mat trosku v tom jasno. som kazdym dnom rozstrasená, nesvoja, nervozna, nezvladam bezne veci, nic ma nebavi. Na syna kricim,aj ked ho velmi milujem. Nebaví ma sport, ktorý som milovala, upratovanie, som v hroznej depresii. Mam obrovsky pocit strachu.
Dakujem za kazdu reakciu.

Snubenica02

No vidite, a co na to vas psycholog? Viem, ze nepredpisuje lieky, ale aspon trochu by mohol vediet urcit, nakolko je vas stav vazny.
Mimochodom, neurol nie je navykovy?

nerozhodna

chodim k psychologovi,ale ten nepredpisuje lieky. Ja viem, ze tento stav suvisi s mojou psychikou a s mojími problemami, ktoré prezivam uz roky. Velmi tazké rozhodovanie pre mna pri urcitych situaciach. Chcela som si takto pomoct. obcas si davam neurol, len potom som taka utlmená, ze sa neviem sustredit ani na pracu,len na pocit, ze by som spala.

Snubenica02

Preco volnopredajne?
Nepoznam take, to je pravda, ale mozno trpite niecim inym nez depresiou, taketo autourcovanie diagnozy mi pripada az trochu... nebezpecne.
Inac s lahkou depresiou sa da bojovat aj inak nez liekmi, ale posudenie stavu by som nechala na odbornika. Obrovsky pocit strachu - mozno trpite najma uzkostami (je ten strach uplne iracionalny?) a bohvie, ci su na to volnopredajne lieky.
Viem, ze som vam moc nepomohla, ale tak viete - radsej raz navstivit odbornika (co nemusi byt hned psychiater), nez sa dlhodobo trapit so stavmi, ake opisujete.