Komplexy z chĺpkov

Príspevok v téme: Komplexy z chĺpkov
lejllla15

Mám strašné komplexy z chlpov na mojom tele. Na stehnách mám strašne vela chlpov. Ešte k tomu sú aj husté. Nohy si holím, ale iba od členkov po kolená lebo som počula že holenie to ešte zhoršuje. Ale ked mi prejdete po stehnách, máte pocit, že sú to chlapské nohy. Aj ked sú tie chĺpky blond. Potom, mám chlpy aj v oblasti zadku. Ale tie sú zasa tmavé aj ked som blondína. Je to strašne trápne a vôbec sa mi to nepáči. Lenže si to nechcem holiť kvôli tomu že ani neviem ako, a aj kvôli tomu, že by to potom asi škrabalo keby tie chlpy rástli. Myslím, že sa to chlapom hnusí a aj preto som ešte s nikým nechodila a to mám 23 rokov. Prosím,má niekto skúsenosť s holením týchto partii?

melikko

Ahojte. ja mám doma lasérový epilátor tento: -odkaz odstránený- a som s ním úplne spokojná ..- jasné že výsledky neuvidíte po týždni, ale chce to trpezlivosť, keďže to nie je také silné ako v salóne.. keby bolo tak by sa asi polovica žien kvôli kráse a hladkej pokožke dopálila))

Minions

A ja by som len chcela dodať, že ak ťa to naozaj veľmi obmedzuje( čo vôbec nemusí) tak by si mohla zájsť aj za endokrinológom- skontroluje hladinu hormónov a ak by si mala viac mužských hormónov tak ti dá lieky- ale je to naozaj len esteticky problém- takže sa drž- neboj, z toho neumrieš :D

Moireal

Ja si myslim, ze by mohla vacsine pomoct kombinacia domaci laser a po nom olej na obmedzenie rastu chlpkov podla vlastneho vyberu. Pekne sa v zime do toho dat a v lete uz mozu byt pekne vysledky. :)

Snubenica02

Teda ruky by sa mi holit fakt ze nechcelo :D A to musim priznat, ze v detstve sa mi kvoli tomu, ze mam na nich tmavsie chlpky - a tiez hustejsie - chalani smiali, ale to boli blbci, ktorym zelam, aby si v zivote babu nenasli, ked im toto vadilo. Chlpky, ktore nevidno, mam fakticky len na tvari, chrbte a hrudniku, a mozno som z toho dakedy tiez "komplexovala", ale vsak na co. Na terapii toto s psychologickou rozhodne neriesim :D Zivot prinasa aj omnoho horsie veci, treba to vobec pripominat?

spring

ja sa holim tiez od hlavy po päty.. neviem kto zacal sirit take bludy ze po holeni rastu horsie chlpy... jednoducho chytit ziletku a holit vsetko co vadi a mat pokoj - naco zbytocne riesit, ze chlpy nechces, ked to raz dva oholis...

Sakorytnacka

Ahooooj :-) ja ta plne chapem, tiez som takouto "krasou" obdarena ale nese*em sa s tym :-D holim si cele nohy, komplet cele ruky aj vrátane prstov (ked nie su oholene tak to puta pozornost ked nosim prsten), holim si aj brucho, aj bradavky, aj medzi prsiami, aj oblast nad zadkom ked idem do bazena (cize cast chrbta), aj rit samozrejme :-D aj oblast hornej pery.. no proste som skoro celá pod ziletkou a je to v pohode :-) pravidelne sa holim len na nohach od kolien dole a v intimnych oblastiah a v podpazuší, brucho a cast chrbta holim len v lete kvoli kupalisku, stehna holim asi raz za mesiac (ale v zime vobec) a ruky holim tak raz za 3 mesiace v priemere :-D proste prilezitostne... Takze podľa toho ako to rastie :-D na rukach a stehnach su chlpky jemnejsie takze rastu pomalsie (jasne ze hned ako zacnu vyrastat ich neoholim, holim ich az ked je to uz nepozeratelne)... fungujem takto uz niekolko rokov a rast chlpkov sa nejako výrazne nezvysil :-) radsej oholim ako by som mala mat komplexy a byt bez chlapca :-)