divný chlap...

Príspevok v téme: divný chlap...
111nadia111

Píšem sem, pretože neviem ako ďalej a zaujíma ma Váš názor. ”Stretávam” sa nejaký čas s jedným chalanom, malo to byť len o sexe, lenže,..keby aspoň nejaký sex bol.
Celé stretnutie prebieha tak, že on sa raz za 2-3 týždne ozve, skončíme po pol hodine v jeho aute, kde chce aby som mu to urobila rukou alebo ústami. Sex, ak nejaký je, tak trvá asi 2 minúty a koniec, ptm ideme každý svojou cestou. Dosť blbé je, že ešte aj pritom vkuse kontroluje mobil, píše si a telefonuje. Mňa to už celkovo nebaví, stretnutiam sa vyhýbam, ale vždy ma uhovorí a skúšam to znovu. Neviem čo si mám myslieť. je divný, alebo je to len neskutočne vychcaný hajzel?

mam56

Na problémy so sexualitou existuje sexuológ, pokiaľ viem.
Ty si asi študovaná a jeho úroveň?
Niveau pádajet:-)

nervusvagus

No slecna sluzi mu len na vypustenie semena a plnych guli. Takze mu doslova robis stetku zadarmo lebo nijaku inu momentalne nema poruke. Otvor si dievca oci a zacni samu seba viac vazit.

adr1a

Nadia. Budme k sebe uprimne. On by sa o ten sex s tebou ani snazit nemusel, kedze mu vsetko davas ako na podnose (oral ci rucne ho urobis, prip.ten 2min sex.styk). Zrejme dlhsieho styku nie je ani schopny (zdravotny problem ci psych.ai blok tam moze byt). A ak ti este stale nedochadza, naco sa s tebou chce stretavat, tak si si uz v uvodnom prispevku aj sama odpovedala. Inak to jeho vyvolavanie a smskovanie pocas tvojej rucnej ci ustnej sichte ma ozaj pobavil))

111nadia111

Aby bolo jasné, žiadna ku**a niesom, nepreferujem nezavazny sex, ani nic podobné už nechcem. Jeho poznám dlhšie, nieje to žiadna známosť zo sexzoznamky a podobne... Len mi proste nešlo do hlavy, načo ma chlap volá na stretnutie s tým, že chce byť so mnou, ale chová sa presne opačne, a ak by chcel sex, tak by sa snažil ho so mnou mať, to je celé. Dík za odpovede.

salon

Nadia mna by uprimne zaujimalo aky nazor by si dala osobe TY,keby ti polozila takuto otazku co TY nam...

Podla mna vsetko co vyhovuje obom je OK. Je jedno co to je a to sa tyka aj vas dvoch. Tu ide o to,ze tebe to uz vadi. A ak ti to vadi,resp.nevyhovuje,tak s tym jednoducho skoncuj. Dovi dopo.
Pritiahla si si ho k sebe svojou energiou,pocas vasho stretavania si sa posunula dalej,ale ON ostal na mieste. Takze uz sa logicky nezhodujete.
Je cas,aby si sa vydala inou cestou. To je vsetko :-)
A hajzel neni,preco by mal byt? Len preto ze ti teraz vadi? To neni fer si myslim,kedze si bola toho ucastna..
Co bolo bolo,teraz je teraz :-)

duoduo123

Ty nemas rozum dievča, takyto typ chapa nevies co od neho cakat...fuj a takymyo sposobom ved moze spavať aj s inymi a moze mat nejake svinstvo v sebe, choroby...a toho sa nebojiš...je to skutocne chore...neviazany sex..

adr1a

Zablokuj si jeho cislo aby ta viac "neukecal" a zabudni, ze vobec existuje. Akoze toto naco potrebujes?? Bud si najdi normalny vztah alebo.. Ak uz chcez niekoho len na sex aj ked si o tom myslim svoje, tak uz si najdi niekoho, s kym ten sex aj budes mat. Takto mas H a este aj ine

marlenka1444

To čo má toto byť? Ktorá normálna žena sa takto správa? Ty nie si v poriadku a ten chlap tiež nie. On ťa ma úplne na háku chce sa len čo najrýchlejšie spraviť. To je celkom u muža normálne pokiaľ ženu nemiluje. Ak chceš poriadny sex tak si nájdi jedného chlapa ktorého budeš ľúbiť. Celkovo odsudzujem takéto správanie. Nezáväzný sex? čo sme zvieratá? hah toto robia len k**vy