Strašná pleť

Príspevok v téme: Strašná pleť
nikol4569

ahojte píšem pretože som už úplne nanervy z mojej tváre. vôbec nejem čokoládu ani mastné jedlá jem veľa ovocia zeleniny a úplne normálnu stravu žiaden fast food ani nič štiplavé a stále mám problém s aknoznou pletou hlavne na lícach a krku je to strašne .mam 24 rokov o plet sa staram pravidelne sa odličujem. poradíte mi prosím nejaké čistiace peny mlieka alebo krémy ktoré vám pomohli pri takejto pleti? poprípade nejaky domaci recept už som naozaj nanervy dakujeeem :/

Entdd

Nič čo sa dá voľne kupiť nepomaha! Zajdi ku kožnej. Ja mam to šťastie ze v mojom meste ordinuje profesionalna kožna ale poradim ti takto. Ja použivam od nej vodičku eryfluid ktoru si dam na problematické miesto a potom nanesiem krem belakne. Pred tym si samozrejme pleť vyčistim micelarnoj vodou. Všetko je na predpis bohužiaľ. No ak chceš nieco z obchodu tak mne veľmi pomohla maska od Garnier so zinkom.

daria22

Moireal, opytaj sa predavacky v DM na kefku na cistenie pleti. Kozmetika bioderma je onicom,mala som tiez vsetko, iba ta pletova voda cerveny obal je celkom fajn a ten peeling, ale peeling si mozes kupit aj od inej znacky, aj tak ho oplachnes, ide len o to, ze ten bioderma sa mi zda taky jemnucky, dobre posobi, aspon na mna a idelane by bolo aspon raz za mesiac cistenie u kozmeticky /naparovanie a vytlacanie ciernych bodiek+ dobra maska na zacelenie dietociek co ti da/. Hlavne ziadne cistiae gely a peny, to je navacsi humus pre pokozku.

valentina16

Nikol jednoznačne Acne control od Aminceru. Majú aj taky špeciálny gelík na vredy a zapálené miesta a dokonca BB krém na aknóznu pleť.Majú veľký výber aj podľa typu pleti. Kukni krasnadoma.sk. Ten fialový čo ti prikladám fotku je nenormálny, fakt miesta vysuší a vylieči.

simka111

mne napr. škodi vit. B,ktorý presne neviem, ale akonáhle užívam pangamin či bekomplex spravi sa mi plno vyrážok, rovnako to je aj pri jedeni lahôdkoveho droždia, ktoré sa používa do natierok,.....
inak pomáha mi krem Imunoglukán, nanášam si ho len na den,na noc si na pleť nedávam nič..

meri.m

Ahojte, na jednej US stránke som našla odporúčanie na čistenie pleti s akné zriedeným jablčným octom, vraj to zabralo aj ľuďom, ktorým nepomohla kozmetika ani lieky. Zatiaľ som to neskúšala - keď sa mi raz za čas vyhodí vyrážka, vystačím si s vysušujúcim gélom a korektorom.

Moireal

daria22, dakujem ti:)
Ta kefka asi ako vyzera? Inak som pouzivala biodermu na tvar a nijake zlepsenie. Mala som aj ten pore refiner, skratka tu sadu na akne a nic.
Dakto tu na fore spominal aj tie naplaste purederm, zevraj su fajn. Ale napriklad ked som skusala naplaste z dmky, tak mi nic nevytiahli. Mam nejake velmi hlboke tie pory. Fakt netusim, co by mi mohlo pomoct na to. Aj som sa naparovala ale skratka mi tie pory nic neotvori.

daria22

Moireal, kup si peeling od Biodermy a rob si ho kazdy treti den, na tie cietne bodky je to najlepsie co sa da robit + taku kefecku s mikrostetinkami na cistenie tvare, maju ju v DM a kazdy verer kruzivymi pohybmi cisti. Len pozor na zapalene vredy, tie vynechaj.

Monique55

na precistenie criev odporucam Aloe vera drinking gel,,na aknoznu plet je velmi dobra kozmetika s obsahom microstriebra. ak ma niekto zaujem o blizsie info tu je môj môj mail monique155@centrum.sk

Moireal

daria22, tak to je super ze si konecne nasla nieco, co ti funguje. Ja som nikdy nemala v podstate akne len cierne bodky ale posledne dva roky mam veru akne a je to dost vyrazne vplyvom tazkych stresov.
Ale nechce sa mi aj tak verit, zeby zvonka iba daco zabralo. Je fajn, ze to da dokopy vzniknute veci ale asi nezabrani aby sa tvorili dalsie vyrazky. Ale drzim palec. Ja uz ani neviem co s tym "ksichtom" spravim. :D

daria22

Moireal neviem, sidlia v Ziline, skus im napisat. Ja som ozaj skusala vsetko, tie agresivne pripravky od koznej nie su riesenie pre mna a u mna zas akne nebolo az take hrozne, aby som to riesila u koznej liekmi a pod... Uz som naozaj zacala verit, ze ta chemia v kozmetike je svinstvo po tom, co som zacala pouzivat toto bez nej. Skusala som aj prirodnu kozmetiku z DM drogerie, ale 0 bodov, ak nie este horsie. Takze sa po rokoch tesim, ze cosi ozaj pomaha, aj ked som uz pri objednavani tejto kozmetiky uz po vsetkych skusenostiach s kozmetikou pristupovala negativne, o to prijemnejsie boli potom tie ucinky.