Ako si nájsť kamarátov

Príspevok v téme: Ako si nájsť kamarátov
EmmaL12

Ahojte, chodím už druhý rok na osemročné gymnázium. Mám jednu dobrú kamarátku (nazvime ju V.), a ostatní sa so mnou nekamarátia. Vravia že som tichá, nesmejem sa a podobné veci. S V. sa poznám už tri roky. Je moja jediná kamarátka v škole aj celkove. Predtým na ZŠ ešte v 1.,2. a 3. ročníku som sa kamarátila s dvomi dievčatami, volali sa T. a N.. Neskôr sa N. odsťahovala a my sme sa s T. stále kamarátili. Potom ale T. objavila pre ňu asi lepšiu kamošku F. Zdá sa mi ako keby sa T. chcela so mnou kamarátiť ale F. jej to nedovolí. Môžno sa mi to len zdá, neviem...
Podobná je aj V. aj keď je moja kamoška, nikoho iného v triede nemé rada, s iným by sa nekamarátila. V. vždy povie: ona je namyslená, ona kradne, ona je taká, hentá je onaká, atď. A tak by sa V. asi čudovala keby som sa ja s niektorou s nich kamarátila (s tou čo kradne iste nie ale sú tam aj normálne dievčatá).
Ja mám proste problém začať rozprávať, aj keď si myslím že nie som tichá. Všetky dievčata sú akoby v takých skupinkách, kde sa medzi sebou kamarátia a mne by vadilo keby som im tie skupinky rozrušila. Prosím poradte mi.