Wellbutrin - veľka hyperaktivosť. Čo s tým?

Príspevok v téme: Wellbutrin - veľka hyperaktivosť. Čo s tým?
mmm10

Ahojte, takže mam už vyše 2 týždňov nasadené ADčka Wellbutrin, predtym som brala Paretin, neviem s akého dôvodu mi to lekárka zmenila..
Ide o to, že začínam pár dní na sebe pozorovať prílišné sebavedomie,čo je samozrejme dobré ale cítim sa jak poloboh, a najkrajšia na svete. Ďalšia vec čo ma trápi ale nie je to na škodu je tá hyperaktivnosť. Strašne veľa musím rozprávať, a keď som sama doma náhodou tak upracem, vyleštím celý byt a to nemám problém aj každý deň. Je to na nervy už. Neviem sa nijako vyčerpať, nonstop fičím na 300 %, nenávidim keď už nemám čo robiť a nudím sa.
Prosím vás, nejake typy, rady čo s tým robiť. Doteraz som mala skôr úzkosti tie zmyzly takže to splňa svoj učinok, nepociťujem žiadnu ťažobu len tú hypomániu.
Skúsenosti tých čo brali wellbutrin veľmi by mi pomohli
Ďakujem :-)

Snubenica02

Tento stav je inak naozaj cool, to treba uznat. Wellbutrin som chvilu brala, takisto ma presmykol, zda sa mi, ze sa to deje pri mnohych ludoch, asi to lekari predpisuju, ked sa im zda, ze clovek je uz pridlho deprimovany. Myslim, ze si ho pojdem od svojho psychiatra vypytat :D
No. Co ti poradit... Mozno by bolo fajn znizit davku (pod lek. dozorom, samozrejme). Kazdopadne by som co najskor vyrazila k lekarke a prekonzultovala to s nou. Nebolo by okej, keby si sa presmykla uz nacisto, nechces si predsa zruinovat rozpocet alebo znicit povest :) A okrem toho, na WB som prestala spat, lebo sak naco?! A to sa ziadnemu psychiatrovi nepaci.

Faith Healer

Príspevky od tohto používateľa boli zablokované, na základe opakovaného porušovania pravidiel diskusie.