Dostala som ponuku hrať v.... ale neviem či ju prijať..

Príspevok v téme: Dostala som ponuku hrať v.... ale neviem či ju prijať..
váham

Zdravíčko,
prišla som sa s vami poradiť ohľadom jednej pracovnej záležitosti. Minule mi jeden chlapík v bare ponúkol po dlhšom rozhovore ponuku hrať v pornofilme. Vraj som brutálne pekná a že by som dobre zarobila. Pekná som, som štíhla, vysoká, mám peknú postavu a blond dlhé vlasy a on povedal že také sú v porne žiadané. Myslela som že si robí zo mňa pi*u ale ukázoval mi v tablete aké točia vídejká a aj koľko taxa je. Vraj všetko by sa robilo s gumou a že sa nemám čoho báť a že si moc dobre zarobím za hodinu hrania dávajú 700 eur ale so všetkým ako všetky polohy a praktiky. Ako neverila som mu zo začiatku ale po čase ma presvedčil lebo vyzerá dôveryhodne a stále ma ubezpečoval že sa nemám čoho báť. Že už si veľa takých pekných ako ja zarobilo takto a neľutujú že si zarobím aj na peknú dovolenku a šaty. Potom že či som slobodná a že či mám priateľa. Mám a on nato že nevadí veď ide len o biznis a to nieje nevera. Že u neho si aj vydaté takto zarobili aj rozvedené aj mladé aj staré. Že priateľ otom vedieť nebude lebo to v inom meste sa točí. Že škoda by bola takú krásnu ženu v porne nevyužiť.
A ja riešim teraz dilemu lebo je to lákavá ponuka a fakt som pekná už veľa ľudí ale najmä mužov mi to povedalo a tými rečami ma aj ščasti presvedčil že aj by som. Veď ide o ľahko zarobené prachy nie? A fakt ide len čisto o sex. Ja som už mala párkrát sex len čisto z pudov bez lásky takže tak nieje problém ale neviem nieje to nebezpečné? Fakt stačí len guma nato aby som nič nechytila? Veď tí muži trkali ktovie s koľkými takto nie? A zase ak sa to niekto dozvie čo ak sa to niekto dozvie že som hrala v porne? Mám naňho kontakt takže stačí zavolať ale stále váham. Na jednej strane chcem to skúsiť aké to je aj zarobiť prachy veď 700 evri nieje málo a za hodinu fakt dobré. Ale dop*či keď ja mám aj strach že čo keď sa to prevalí? Čo ak mi nejaká pomstichtivá sviňa toto vyhodí na oči že som hrala v porne? Pracujem v nemocnici a toto bude pekná hanba ak sa to prevalí nie? Mám šancu odísť potom do Rakúska ak by náhodou ale čo moja rodina? Stále som chcela byť modelkou a teraz mám tu možnosť byť herečkou aj keď v porne ale predsa.
Dopi*i čo mám robiť? Ja sa neviem rozhodnúť. Máma ísť dotoho či nie? Baby čo by ste robili vy?

pepe54

nuz, zivot nie je med lizat, na chlieb sa tazko zaraba /a na drahe kabelky este horsie/ a ktosi sa musi aj obetovat a robit aj tu najspinavsiu pracu..kazdy ma pravo vybrat si.

váham

Nakoniec som sa rozhodla že to toho idem a skúsim to veď stále môžem cúvnuť ak by sa mi niečo nezdalo. Kamoška mi vybavuje prácu v zahraničí takže kebi niečo vypadnem preč a nikto mi nebude nič vyčítať. Som dospelá a môžem si robiť čo chcem takže mi mi nikto má čo pič*vať že som hlúpa a naivná. Ale dík za reakcie.
Dnes je každé evro dobre a o rok si nato už ani nespomenem. Však neni som taká hlúpa žeby som si nevedela vizor zmeniť ne.Feusik si nalíčim inák a účes možno tieš.

sdlkajl

LMARIKA ona nieje určite ten typ človeka ktorý by mal záujem ale najmä chuť sa o niekoho cudzieho a starého chorého starať. Ja poznám ženušky ktoré chodia do Rakúska či Nemecka robiť opatrovateľky a veru nieje to med lízať. Musia tam nielen že pichať inekcie a krmiť ich či prebaľovať, utierať po stolici a vymieňať plienky, sprchovať ich ale oni musia častokrát všetko aj prať, variť, žehliť, vynášať smetie, nakupovať, upratovať, umývať riad atď. Častokrát musia k pacientovi aj v noci stávať a nikto ich nevymení za tie dva týždne. Je to otročina. Už sa mi nejedna sťažovala že by s ťým najradšej sekla ak by bola robota na Slovensku.
A táto tu slečna by to nezvládla nielen po psychickej stránke ale najmä egoistickej a narcistickej. Veď z nej kričí že je zameraná strašne na svoju osobu a krásu. Ona by pri opatrovaní nemala obdivovateľov a žiadného chlapa ktorému by mohla svoje krásne telo vystavovať. Ona potrebuje publikum. Veď sama píše že túžila sa stať herečkou a modelkou. Už to samé o sebe vypovedá že potrebuje obdivovateľov a najmä z mužského pokolenia. Preňu práca opatrovateľky nieje vôbec to pravé orechové. Ešte tak sestričku v nemocnici či v domove dôchodcov by mohla robiť tam by mala šancu že zbalí nejakého starčekovho či babkinej syna ktorý by prišiel na návštevu alebo ošetrovateľa či lekára ale nie obačajnú opatrovateľku v nejakom rakúskom dome. Ona sa potrebuje na obdiv vystavovať.