Neviem ako ďalej

Príspevok v téme: Neviem ako ďalej
Lillian19

Dobry den mam 19 a pred dvomi rokmi som spoznala jedneho chalana, lezala som a on mi len tak napisal, ma 24 a stale ma volal von, az neskor som sa odhodla ist. Bol v pohode, stale sme sa mali o com bavit. Pisali sme, volali sme a aj chodievali vonku. Po case to preslo, uz to nebolo take ako predtim. Ale casom mi zacal chybat, vsade som ho videla, pocula, citila. Nechcela som mu volat, ci pisat, aby som ho neotravovala a tak som cakala kedy sa ozve on. Nevedela som ako si ho mam udrzat vedla seba, tak sa to stalo.. A potom uz bolo vsetko ine, vzdy slo iba o to jedno. Neskor som ho zacala ignorovat a nahovarat si, ze on nieje, ze uz premna neexistuje. Uz som mala pocit, ze to bol len klam. No ked sa mi po case ozval, zas to prislo.. Chcela som ho stale mat pri sebe, a ak bol tak som necitila vobec nic. Neviem, a nechapem. No niekedy to je na zblaznenie.. Nevie mi niekto poradit, co mam robit?

Lillian19

Xyz1 nie, on sa mi stále ozve, ale väčšinou aj keď ideme von alebo tak tak mám pocit, že je to iba O tom. On nieje zlý, aj vypočuje, aj pomôže, ale sebe nevie. Pripadá mi to ako keby nevedel čo chce.

Lillian19

Lilienici už som ho raz zablokovala, ale časom odblokovala, aj číslo som vymazala, ale on to moje má..skúsim ešte raz, dám na tvoje rady

xyz1

nepochopila som .. on sa ti dlhsie neozýva a ked.. tak chce len sex alebo ako ?
ak ano , tak máš len dve možnosti ...

lilienici

Však ono to aj je posadnutosť. Keď sa nad tým zamyslíš, nechceš chlapa, ktorý sa k tebe takto chová, chceš len dosiahnuť, aby ťa chcel, ale to nedosiahneš a je to úplne zbytočné. Zablokuj si ho a nebude ti môcť napísať. No a nemusíš sa s ním baviť nijak. Pokojne mu napíš poslednú správu, že niekoho máš a už sa spolu nemôžete baviť, zablokuj a vyhýbaj sa mu všade. Bude to nejaký čas trvať, ale keď si nebudeš chcieť pomôct, tak o to dlhšie.

Lillian19

Uz som to skusala.. Prejde isty cas a je to zas tu, ho stretnem alebo mi napise.. Aj ked sa snazim ignorovat ho.. Skusala ist von s niekym uplne inym, ale myslienkamy som skoncila zas prinom... Uz mi to pripada ako niejaka posadnutost.

lilienici

Ak si rozumné dospelé dievča, tak sama od seba ho vymažeš zo života a budeš poučená pri stretávaní nových chlapcov. Ak si na neho spomenieš, rýchlo sa preorientuj na niečo iné, pozri si zábavné video, choď von s kamoškami, venuj sa nejakej záľube, začni si čítať, pozri si film, zmeň proste myšlienky, aby si rýchlejšie zabudla. Čím viac si ho budeš pripomínať, tým dlhšie to bude trvať. Všetko je to len klam, v skutočnosti k nemu nič necítiš a kto chce niečo dosiahnúť, vie to uhrať.