Ako sa bozkávať?

Peto81

Tie zuby si umy, nejedz jedlá ktoré príliš páchnu ako cibula cesnak a podobné. Ked máte doma nejaku ústnu vodu tak ju použi. Alebo si daj cukrík, alebo lízatko.
Pri bozkávaní si môžeš predstaviť že má na perách niečo chutné niečo sladké takže ich budeš bozkávať ako keby ti chutili. Ale pod bozkávaním necháp len bozky je to skôr ako ked ješ zmrzlinu napríklad. A nie agresivne teda pokým by od teba nechcela nejake vášnivejšie prejavy. To vycítiš. Môžeš zavrieť oči a nechať sa tým unášať a budeš ju lepšie vnímať. Bud vnímavý a všímaj si jej vzdychy, a pohyby. Ked vás pochytí vášeň môžte to celé zitenzívniť a bozkávať sa vášnivejšie. Možno ked nebude taká nesmelá alebo po nejakom čase ked sa odvážite aj viac môžeš popri bozkávaní využiť aj ruky. Napríklad ju hladkať prstami po chrbáte hore a dole. Alebo prstami trošku zájsť pod rifle. Nemusíš úplne ale to bude záležať na vás kam až zájdete a k čomu sa odvážite.
Môžeš ju bozkať na krku, klúčnej kosti, tam ako je ucho, na ramene, alebo nežne po tvári na viečkach, nose a naspäť na pery. Hrabnúť prstami do vlasov alebo jej môžeš hladiť zátylok. Bud aj ty vynaliezavý možno ťa niečo napadne. Ale hlavne si všímaj čo sa jej páči, ked ti pošepká čo chce tak nemaj z toho blbé pocity. Nechaj sa navigovať ked sa jej to páči sprav ako to chce.

korzo567

Na nič nemysli, zatvor oči a nechaj sa viesť svojimi citmi,
Uvolni sa lebo prvy bozk je nazabudnutelny najintimnejsi zažitok naňho nikdy v zivote nezabudneš. :-)