Vzťah s epileptikom

Príspevok v téme: Vzťah s epileptikom
Kira4

Ahojte.
Mam vzťah s epileptikom . Je to veľmi komplikovane aspoň v poslednej dobe kedy dostáva častejšie tie malé záchvaty (absenciu)ale mal už aj veľký tento rok (nebola som pri tom ale strávila som 5 hodín na pohotovosti a čakala som ho keď ho prepustia šibnutí doktori )toho sa bojím najviac (moja postava v-150cm útla jeho v-170- 180cm cca nie útla xD) .... Užasne si rozumieme všetko je super ... akurát nedokáže pochopiť ako veľa sa o neho bojím a hlavne sám si neváži svoje zdravie . V skratke neje abstinent ale ani alkoholik rad si vypije ale iba sem tam možno raz za dva týždne príde domov na šrot . Nejak extra mi to nevadí akurát čo sa týka jeho choroby a stavov po opici vtedy sa o neho dosť bojím lebo ako som čítala vtedy je veľká pravdepodobnosť záchvatu .... Môj hlavný problém je že som mladá (21) a neviem čí sa držať vo vzťahu s takýmto človekom. Sme spolu 8 mesiacov ( zatiaľ)on už je dosť starý (36) aby sa začal správať zodpovedne ale to u neho nehrozí (mám pocit že ma tretiu pubertu ). Čakám že sa začne správať zodpovedne.V podstate od vtedy čo sme sa spoznali sa trošku stlmil ale ešte nie podľa mojich predstav . Nechápte ma zle nechcem ho zmeniť ale podľa mňa (aj doktorov) by tak vážne chorý človek dodržovať určitú životosprávu . On tvrdí že sa mu stačí poriadne vyspať . je to vôbec pravda ? To by ma fakt zaujímalo lebo sa vždy sa tým oháňa a spi aj celý deň a noc v kuse s malými prestávkami. Čo mi nepríde normálne a zdravé čo som čítala mal by skôr mať rytmus ktorý bude dodržiavať nie prespať sa do aleluja . Každopádne kto pozná lieky na epilepsiu vie že znižujú libido . Takže náš S-život tiež nič moc . Zaujíma ma váš názor so skúsenosťami alebo radami čo by ste robili na mojom mieste . vďaka

Kira4

Snubenica02:
Ďakujem veľmi pekne za radu aj za podporu . Na to aby si zobral lieky si obaja dávame veľký pozor .
No ta pohotovosť to je celkom funny storka :-D v podstate dostal záchvat na autobusovej zástavke cestou do prace. Nejak náhodou šla okolo polícia takže zavolali záchranku .Museli mu porobiť rôzne vyšetrenia aby ho mohli pustiť lenže bol piatok čiže plná pohotovosť .V kuse na neho kašlali a robili mu nejaké testy dokonca dva krát lebo prvý krát čo mu robila doktorka ta šla domov proste úplne Kocúrkovo nakoniec sa postavil pozerá na sestričky nič pobral si veci a odišiel preč s infúzkou v ruke ,doma si ju vyťahoval xD

Snubenica02

Ahoj. Rozhodne by mal mat rezim, ale v principe ti nepoviem aky, lebo ho sama nemam. Som... ako to povedat... "nieco ako epilepticka", mavam krce + pad na zem, ale nie som v bezvedomi, je to skor psychiatricka diagnoza. Byvaly sa o mna moc bat nemusel, nikdy som nespadla tak, ze by som si poranila hlavu. Toto je samozrejme nieco ine (co robil tolko na tej pohotovosti?). Z toho premrsteneho spanku by som ho hnala. Tiez tak zvyknem spavat a zachvaty mi to teda moc nezlepsilo. Je tiez podstatne, aby bral lieky POCTIVO, epi nie je hracka. Dufam, ze to robi. Ale pit na ne... Akoze, nech sa potom necuduje.
Budes to mat vzdy tazke, povedala by som. Hej, je nezodpovedny. Vlastne sa mi z prispevku zda, ze na to dost kasle. Netvrdim ti, aby si sa s nim rozisla, ale, popravde, ani ti nezavidim. Asi ho fakt nezmenis, co by teda mal urobit.

Kira4

povzbudzujúce slová ako som čakala . ;-)

1. má po-úrazovú epilepsiu čiže nie dedičnú spadol na hlavu + s týmto tvrdením chceš povedať že chorých ľudí treba kastrovať ? pre istotu :-D chceš povedať žeby žiadna s nim res. on nikdy nemal mať dieťa ? bulshit

2. je to zatiaľ zvládnuteľne .. možno iba ja moc vymýšľam . každopádne bolo to tam podotknuté iba na okraj nie niečo dôležite .

3.tuto je to ťažké toto fakt neviem ... myslela som si že to dám ale nie som si moc istá momentálne... desí ma to
hlavne preto tu píšem

dôchodokbude

Chceš prispievať k zhoršeniu genofondu ľudstva šírením dedičných ochorení?
Si ochotná vzdať sa vo svojom veku sexuálneho života pretože s ním to pôjde dole vodou podstatne rýchlejšie ako so zdravým?
Si ochotná sa vždy keď sa niekde omešká báť či zostal nažive, pri každom záchvate báť sa či tento mnie je ten so syndróm náhlej smrti?