Návrat k bývalému?

Príspevok v téme: Návrat k bývalému?
aal

Ahojte
Mala som dosť krátky vzťah, ktorý som ja sama ukončila preto lebo som mala odísť na rok do USA. No nakoniec som nešla ale vzťah som ukončila už predtým, priateľ navrhoval že či to nevydržíme ten rok na diaľku ale ja som sa toho bála a poslala som ho niekam, zablokovala všade možne, číslo som si zmenila aby ma nemohol kontaktovať. A potom som zistila že sa nikam nejde, zrušilo sa to. Asi o týždeň som spoznala ďalšieho chlapa, dali sme sa dokopy ale ani neviem prečo sa to po mesiaci rozpadlo. Ešte počas toho krátkeho vzťahu som napísala bývalému, bola som zvedavá že či si niekoho tiež našiel a ako sa má ale moc sa mu písať nechcelo, vedel že som si našla niekoho. Teraz je to mesiac čo som sama a bývalý mi napísal a mám pocit že chce aby som sa k nemu vrátila. Ale bojím sa že to už nikdy nebude také ako predtým, ublížila som mu a bojím sa že už mi nikdy nebude dôverovať. Prosím poraďte či to mám risknúť alebo nie, na jednej strane to bol nebol dlhý vzťah (4 mesiace) ale na druhej strane sme mali čo spolu robiť a o čom sa rozprávať, nebol žiadny dôvod to ukončiť, len ja som to zbabrala

Bandolera

Dievca, nerob druhym to, co nechces aby robili tebe... Takze si davaj pozor, aby ti to ten tvoj byvaly, ked sa date znova dokopy, po par mesiacoch (mozno aj rokoch), nevratil aj s urokami. Rana sa zahoji, ale jazva ostane... Takze ked z neho po opatovnom zalaskovani hormony stastia vyprchaju, velmi lahko sa moze stat, ze tentoraz odkopne on teba... Osobne ja druhe sance nedavam, ked sa s niekym rozidem, pre mna je to uzavreta kapitola... Ale ludia sme rozni, niekoho to jednoducho bavi, skakat zo vztahu do vztahu... Tak ti drzim palce aby si sa rozhodla spravne a casom nelutovala.

laurora

Aj ja som zopar vztahov takto zbabrala co mi neskor bolo luto, to sa stava, ked je clovek mlady a robi spontanne rozhodnutia... Ja by som to na tvojom mieste riskla, ked vam bolo spolu super. Nemas co stratit a sama uvidis ako to cele dopadne. Ked mate byt spolu, budete, aj nie tak to opat skonci po nejakej dobe. Ked ti dava este jednu sancu, znamena to, ze si pre neho dost dolezita aby to riskol este raz. Ale ponauc sa z toho a dobre si to premysli, ci nabuduce ked vztah ukoncis z akehokolvek dovodu to nebudes lutovat. Ber to ako jeho poslednu sancu ;) A ci to bude ako predtym? To tiez zavisi od toho ci spolu mate byt alebo nie. Ak to nikdy nebude ako predtym, nie je tym pravym :) Drzim palce.