Silikónové implantáty

Príspevok v téme: Silikónové implantáty
Ninus1515

Ahojte žienky ,chcem sa opýtať pár otázok ....Moje prsia boli vzdy take pekne pevne trojky ,za posledny rok som schudla ,pribrala ,opäť schudla a tak ďalej ...Mam pocit ,že trošku stratili na pevnosti aj veľkosti ...Rozhodla som sa preto pre implantáty ,nad ktorymi som nikdy predtym nepremýšlala ....chcem ich opäť trošku spevnit ...Chcem sa opytat kolko Vám zhruba trvalo hojenie,lebo u každého je to individuálne ,pripadne negativa a ktorú kliniku by ste mi vedeli odporučiť ...dakujem a prajem pekny dnik :)

patrici77

minatarosa nemusis vediet aku velkost chces presne, ono podla tvojej postavy ti lekar povie zo skusenosti, aka velkost by bola taka fajn, aby to posobilo prirodzene :) to ked budes o tom sa bavit s lekarom na konzultacii tak pridete spolu na to, co by bolo pre teba vhodnou volbou ;)

rossie19

Tak o veľkosti môžeš mať predstavu, ale na konzultácii sa môžu veci ešte zmeniť. Možno s lekárom prídete na to, že také prsia ako si predstavuješ by boli k tvojej postave moc, že by pôsobili veľké ak máš nejakú útlu postavu, lebo aj na to je potrebné brať ohľad, keď chceš aby pôsobili prirodzene ;)

Minatarosa

Hanuschka ďakujem za odpoveď :) tak to som rada, že je to takto po jednou strechou. Neriešila som nikdy tieto veci, preto som nevedela ako to vlastne chodí. Či všetky predoperačné vyšetrenia si robia oni. Alebo ako to vlastne je, ale už aspoň viem na čom som. Už len by bolo vhodné, keby som si ujasnila veľkosť, lebo to je pre mňa veľkou dilemou :/

matila

tatiana nemaj strach, pokial si vyberies dobreho lekara tak nad tymito vecami nemusis ani len premyslat. Kamoske robili tiez dvakrat, lebo po par rokoch sa jej zdalo, ze ich ma male, uz by prijala vacsie, tak bola na konzultacii v Centre plastickej a estetickej chirurgie, kde jej aj prvy zakrok robili a vsetko dobre dopadlo aj na druhykrat :) ale uz teraz povedala, ze uz by jej mohli stacit take ako ma, ale napriklad ona nemala ani s hojenim problem, ani pri prvom ani pri druhom zakroku ;)

hanuschka

Minatarosa kam by si akože chcela chodiť? Všetko sa rieši na danej klinike nemusíš nikde nikoho iného hľadať, zháňať čo si :)
DubravskaOli prepáč to som si ani len nevšimla, že si sa na to pýtala, som sa asi zabudla. Tak ja som si dávala anatomické implantáty, síce sú drahšie ale myslím že stojí za to do nich ísť.
Tatiana veď to ti dávali pomerne dosť veľké a ešte aj okrúhle. Možno by bolo dobre zájsť k lekárovi, či je všetko s implantátmi ok, keď sa ti zdá že sa zmenšili

Tatiana777

*Steffanie. Píšem v rýchlosti z práce.Tak je to úplne iný pocit, tiež neľutujem, že som do toho šla, lebo moje boli jedna katastrofa.

Tatiana777

Ďakujem za povzbudenie Seffani. Už som sa viac menej rozhodla, že predsa len do toho pôjdem.A to mám gulaté 560ml, ale tak sa mi zdá, že sa v poslednom čase až dosť zmenšili. Nechápem. Ke ď sa smiem spýtať, kolko ml máš ty a kedy Ti ich robili?Už mám z toho riadny zmätok.´Dakujem

steffanie99

tatiana ** prekvapuje ma ze ked uz raz si tento zakrok absolvovala ze mas taketo obavy a pochybnosti, presne je to o tom, ze ked pojdem k dobremu lekarovi, ktoru svoju pracu robi kvalitne a dobre, tak sa nemas coho bat :) ja mozno tiez este pojdem, este raz, zatial akoze mi prsia vyhovuju, ale tak casom myslim ze tiez budem chciet vacsie :) uz si ani len neviem predstavit ako som mohla fungovat s mojimi co mi priroda nadelila

Tatiana777

Ahojte babenky, bola z Vás už niektorá druhýkrát?Ja som bola pred 3 rokmi, ale nejaké mi pripadajú v poslednom čase malé.Neviem nabrať odvahu akosi. čo ked nastanú komplikácie, ako sa to bude hojiť atd,atd.Pritom pri prvej opke bolo všetko super.aby som to potom neľutovala.Aké máte s tým skúsenosti, ktoré boli? Veľmi pekne ďakujem za každú odpoveď.

Vanda C

Ja som bola na operacii pred dvomi rokmi, nelutujem, ze som si dala prsia upravit. Po detoch uz neboli take ako predtym. Pomerne rychlo po operacii som sa dala dokopy. Respaktovala som maximalne odporucania lekarov, kamoska, co bola na operacii tiez mi odporucila wobenzym, aby sa mi nezapalili rany a bola som skor fit. Myslim, že pomohol. Nemala som ziadne komplikacie