Ako vyčistiť cievy - prečo mi praskajú + čo im škodí, aké jedlo?

Príspevok v téme: Ako vyčistiť cievy - prečo mi praskajú + čo im škodí, aké jedlo?
Cievka

Praskajú mi cievy doslova na celom tele. Už 5 rokov chodím k lekárovi, ale je to len stále horšie, žiadne z tých jeho liekov mi nepomohli. Keďže sa to zhoršuje, som už zúfalá. Nohy mám celé modré. Nielen drobné cievy mi praskajú, ale tvoria sa mi aj kŕčové žily. Neviem čo s tým, možno mi škodí aj nejaké jedlo, ktoré to "zanáša" tie cievy, ale neviem čo. Tiež neviem ako to zastaviť a prípadne ak sa dá aj zlepšiť pružnosť ciev. Rutin užívam, ale nepomáha mi. Ďakujem vám za užitočné rady.

xem

skús začať piť žihlavový čaj tak ráno a na večer najlepšie z vlastnej žihlavy teda natrhanej a nasusenej ale tak zatial postačí aj kupovaná ale skús nájsť nejaký obchod s bylinkami inak aj čerstvá nieje zlá nakrájaná do šalátov alebo na posypanie ..

RNG

Lecitin na cistenie, vitaminy C E , D-3 a K-2, a rozne antioxidanty vcitane bioflavonoidov na spruznovanie.
Zide sa ti brat aj L-lysin HCl, co spolu s vitaminom C pomaha vytvarat dlhe kolagenove vlakna a tym celkove pevnejsie vsetky makke vaziva v tele

Cievka

Všetky vyšetrenia čo spomínaš som absolvovala a spravidla raz za rok ma angiológ pošle na ďalšie. Minule mi povedal, že už nevie čo so mnou, že už mi predpísal postupne všetko čo sa dalo. Nič mi nezaberá. Pokiaľ ide o jedlo, tak nejem mastné jedlá, vyprážané, z bielej múky, jem dosť veľa ovocia a zeleniny, ryby atď. Neviem čo ešte by som mala urobiť.

N-ika

Akemu lekarovi chodis, ake vysetrenia ti robili, aku diagnozu urcili?
Rutin sam o sebe nepomaha, treba urcit primarny problem cievnej nedostatocnosti...
Treba absolvovat aspon zakladne hematologicke, reumatologicke a aj angiologicke vysetrenie.