Kozmetika Weleda

Príspevok v téme: Kozmetika Weleda
Kindervajko8

Ahojte,

Chcem uz dlhsie vyskusat poctivu prirodnu kozmetiku, bez sls, bez parabenov, roznych parfumov apod. Samozrejme, hladala som aj vo vyssich cenovych kategoriach, rozne americke, nemecke, anglicke bio znacky, no Weleda sa mi zda aj tak velmi sympaticka. Odradzuje ma vsak, ze je v DM-ke a ze je pomerne lacna, oproti inym eko a bio znackam - preto neviem ci jej verit - z hladiska funkcnosti. Ak by nebola cena a dostupnost v DM na ukor ich kvality a poctivym ingredienciam, ktore pouzivaju do produktov, boli by naopak vyhodami. Mam aknoznu plet, beriem dokonca roaccutane, takze s pletovou kozmetikou by som isla na to velmi pomaly, no vlasy, sprchove gely atd by som sa nebala vyskusat. Zatial mam od nich pastu na zuby a som s nou spokojna.
Budem velmi vdacna za akukolvek skusenost s ich vlasovou, telovou aj pletovou kozmetikou, vlastne ktorymkolvek vyrobkom. Hlavne ci splnuje to co slubuje, neskodi a nedrazdi.
Dakujem a pekny den zelam :)

zuzija

Po case sa ozyvam znova, uz aj so skusenostou so samponom aj vlasovym tonikom. Sampon dobre peni, samozrejme krasne vonia, vlasky su nadychane a leskle. Tonikum nesklamalo tiez, vlasova pokozka je zdravsia a vlasky sa rozrastaju :) Par dni uz skusam aj vlasovy olej.

zuzija

Ahoj, pred pár dňami mi doručili prý balíček z Weledy, šampón a vlasové tonikum som ešte vysúšať nestihla, ale s dezodorantom som veľmi spokojná. Predtým som používala Rexonu ale chcela som niečo bez hliníkovych solí a nie aerosolový rozpašovač, citrusový na pumpičku od Weledy obstál v mojom náročnom celodennom teste :) Mám veľmi citlivú pokožku, ale ich mydlo (rozmarínové) mi robí dobre, konečne som sa nevyhádzala ako po väčšine mydiel. Objednala som aj ružové telové mlieko a tiež mi vyhovuje. Olejčok brezový proti celulitíde nádherne vonia, použila som ho zatiaľ len pár krát. Pleť nemám problematickú, používam pleťové mlieko 2 v 1, cítim sa po ňom tak dezinfekčne čistá :D
Určite niečo vyskúšaj :)

lombardo1981

Keď som ju ešte používala, tak som s ňou bola veľmi spokojná. Okrem šampónu. Ten mi nevyhovoval ani jeden. Ale to kvôli tomu, že ani jeden z nich nebol vhodný pre môj typ vlasov. No vyskúšať som ich musela. :)
Teraz používam prírodné ručne robené mydlá, šampúch a maslá (bambucké, kakaové, mangové a avokádové). Toto mi vyhovuje trošku viac. A samozrejme oleje na vlasy.
Vlastne ešte používam ich ústnu vodu. Ale ja si prilepšujem. Pridávam si do nej citrónový, klinčekový a škoricový esenciálny olej. A občas si kúpim ich rataňovú zubnú pastu. Ale naozaj len občas.