mostik medzi zaludom a predkozkou

Príspevok v téme: mostik medzi zaludom a predkozkou
gti

som panic .... kedze sa chystame s mojou prvou partnerkou na sex mam strach ... cital som ze mam jednu vrodenu chorobu ...teda nie celkom chorobu .. mam mostik medzi zaludom a predkozkou ktory sa vraj da lahko chirugicky odstranit .... zevraj to nie je nic vazne len je citit pocas sexu taky tahavy pocit .. podla vas ked je moja priatelka este panna nebude ma to boliet? mas ist ku gynekologovi skôr ako prebehne nas prvy sex?

zajik

ramirez...by si sa divil...ja chodím zásadne ku gynekologičke, jednak je to kamoška a potom je to určite príjemnejšie :-))

gt

no aj ja sa cudujem ze urolog ...no teraz neviem .. a to ze by som mal lezat v nemocnici 3 dni tak to tiez nie je celkom ok....taky mali zakraok a treba lezat v nemocnici??????

jun

Zakrok mi robili v "Institute lekarskej sexuologie - Budovatelska 6". /bol som aj v nemocnici Antolskej, ale tam ma chceli nechat lezat v nemocnici 3 dni/ - najprv prehliadka a potom si dohodnes termin na zakrok. Pichnu Ti injekciu slabe stipnutie, na umrtvenie a potom uz nic necitis. Po tyzdni bolo vsetko OK. Aj tesne po zakroku minimalna bolest. Pohlavny styk po zakroku nieco uplne ine - uvolnene ziadne tahanie a pod. Nevahaj a chod k urologovi. Tiez som sa odhodlaval strasne dlho a potom som si nadaval ze ten zakrok vlastne nic strasneho nie je.