Bolesti hlavy, pálenie v oblasti zátylku, pískanie v ušiach

Príspevok v téme: Bolesti hlavy, pálenie v oblasti zátylku, pískanie v ušiach
Študentka92

Dobrý deň, mám 23 rokov a doteraz som nemala žiadne vážne zdravotné ťažkosti. Posledné týždne pociťujem bolesť v hlave, ako keby mi hlavu držal zverak, pretrváva to dost dlho, potom bolesť nachvilku ustúpi. Bolesť je spojená s pálením zátylku a pískanim v usiach, ktoré pocitujem najmä v noci, často sa budím s pocitom ako keby mi doslova horelo za krkom a strašne mi píska v ušiach. Taktiež sa mi zdá, že sa mi zhoršuje zrak. Niekedy ako keby mi blikalo v očiach, alebo ako by som to nazvala. Ked začnú tieto ťažkosti, príde mi na zvracanie a preženie ma. Celé leto som brigadovala, denne 12 hodín na nohách 4 mesiace. Teraz mi začal semester, takže musím chodiť do školy a aj keď viem, že by som mala ísť k lekárovi nestíham, lebo lekár sa nenachádza v mieste kde študujem. No pri najbližšej možnosti ho navštívim. Som bezradna. Poraďte. Veľmi sa bojím, že to je nejaka neurologická porucha.
P.S Tri týždne dozadu som bola u chiropraktika, napraval mi hrudnu chrbticu. Ak mi uškodil on ako to napraviť?

Študentka92

Dnes mám bolesti hlavy ako každý deň, ale na jednej strane hlavy ako keby silnejšie a zároveň mám pocit ako keby mi na tej strane ťahalo aj oko. Pískanie v ušiach je samozrejmé.
Strašne dúfam že to nebude neurologického pôvodu.

RNG

Moze to byt zapal v strednom uchu, kde sa hromadia hlieny.No to odporucam si kvapkat roztok citricidalu(praveho s quaternialnymi zluceninammi ) do nosa a brat NAC(1 x 600 az 1200 mg) a oreganovy olej v kapsuliach, napr ako ma firma NOW.
Tinitrus, vertigo a vestibularny syndrom su vsetko nasledky nakaz v strednom uchu kam sa dostali z prinosnych dutin cez hrdlo a Eustachovu trubicu.