Snubný prsteň

Príspevok v téme: Snubný prsteň
forgi1

Čaute, približne o mesiac sa chystá požiadať priateľku o ruku a pomaly mám v tom poriadny zmätok.
Bol som rozhodnutý, že jej kúpim prsteň - jeden sa mi zapáčil, ale je bez očka. Kolega mi dnes povedal, že snubný prsteň by mal byť s očkom a aj to len z bielym a aj to s vypuklým, tak neviem.
Medzitým mi krstná mama povedala, že predsa sa kupuje obrúčka už keď ju idem požiadať o ruku a to som už celkom vedľa. Poradíte mi?
Inak priateľka nenosí žlté zlato, tak čo myslíte radšej biele zlato, alebo striebro?

Tereza0067

Oh! Chlapec zlatý v tom by som mala aj ja na tvojom mieste riadny zmätok! :D Ale kolega má pravdu prsteň hlavne ten snubný musí alebo mal by mať očko, predsa je to už tak dané a očakáva sa to. A áno má byť vypuklé. Moja sestra si išla napríklad sama vybrať snubný prsteň u Rýdla, má s vypuklým očkom. Ohhh tak to ale pekne zainvestuješ potom ak kúpiš aj to aj to.. Myslím si, že na to je ešte čas v dnešnej dobe sa to tak neberie tie tradície ako dakedy, to že nekúpiš aj obrúčky vôbec nevadí napríklad v mojom okolí obrúčky nekupuje nikto :) Určite radšej biele zlato ako striebro, striebro sa ti predsa časom obnosený a to už nebude pekný prsteň ale biele zlato zostane krásne :) Mám náušnice z bieleho zlata už také 4 roky a sú ako nové. Takže za mňa určite biele zlato, ani mne sa nepáči žlté zlato a biele zlato ide do módy znova takže tým nepokazíš nič :)

Suzanell

Minatorasa nechcela som klasiku. Tú majú všetci a keďže som taký typ, že mám rada výstrednosť, tak aj zásnubák som chcela mať taký. A neboj, je dosť vidno, že je to zásnubný prsteň a nie len nejaký obyčajný. Každý sa hneď pýtal že kedy a tak a samozrejme že som to zavesila aj na FB:-) :-D No jasné, môžem ti ho odfotiť, ale až keď budem doma, ok? Lebo teraz som v práci a nemôžem sa s týmto zabávať a doma mám v pc aj fotku, lebo veď už som si ho veľa krát fotila

Minatarosa

Suzanell to si fakt nechcela klasiku v podobe jedného kameňa? Ja som povedala priateľovi, že tiež by som chcela nejaký výnimočný ale zase nech tam je jeden taký dominantný kamienok, aby bolo vidno, že je to snubný prsteň. Chcela som ti napísať, či by si bola ochotná mi ten prstienok odfotiť? Som naň zvedavá;-):-) Ďakujem

janulienocka2

Steffanie99 neboj, nie si sama. Aj ja dosť rýchlo zabúdam a ešte hlavne vtedy, keď ide o takéto veci, ktoré sa mňa až tak netýkajú. Ale iné som ti chcela napísať. Už patrím medzi zasnúbené ženy:-):-) Bolo to prekvapenie pre mňa, myslela som, že počká dlhšiu dobu ale že to nevydržal. Chce, aby sme boli čím skôr svojí a tak ma už tento víkend požiadal o ruku. Tak už aj prstienok s hrdosťou nosím;-):-)

najzlato

je to slovenska stranka, www.najzlato.sk tu je link na tu stranku, obrovsky vyber maju, take kusky, ze som az neveril a za dobru cenu, takze my sme nevahali, vybrali sme si a kupili :-) dufam ze priatelka bude z neho nadsena este dlhu dobu

steffanie99

Jani, som na to uplne pozabudla, ze ste sa tak dohodli..dobre ze si to sem napisala znovu, lebo by som sa ta uz pytala ci mas prstienok doma:-)..strasne rychlo zabudam, to je hrozne:/:/..ked ta poziada o ruku, tak mi daj vediet..som zvedava kedy to bude:-):-)

Suzanell

Forgi1 tak ti gratulujeme k synčeku, je to skvelá správa:-)

Aby som sa vyjadrila k hlavnému príspevku. Nemyslím si, že musí byť snubný prsteň len s očkom. Mne napríklad môj drahý kúpil prsteň, po ktorom som veľmi túžila ale očko tam veru nie je. Je tam síce viacej očiek, ale nie je tam ani jeden taký ten veľký aký býva zvykom pri snubných prsteňoch. Chcela som byť výnimočná a som rada, že môj drahý mi kúpil taký, ako som chcela:-)

Forgi1

Ja som už dávno po zásnubách, ako som písal v príspevkoch nižšie, rozhodol som sa pre paládium.
Už som hrdým otcom 5 dňového Tea. :-)

janulienocka2

Steffanie99 skôr začiatkom apríla mi to vychádza že by mohol byť hotový aj keď s priateľom sme dohodnutý, tak ako som Vám už písala že on ho pôjde zobrať a potom keď to bude cítiť tak ma požiada o ruku aby som aspoň nejaké prekvapenie mala. Už sa ale veľmi teším na ten prstienok. Bude pekný, to už teraz viem ;-)