Dlhodoba slabost

Príspevok v téme: Dlhodoba slabost
Pupik333

Ahoj
zijem v UK, kde je uroven medicinskeho vzdelania pod bodom mrazu. Uz vyse roka pozorujem, ze sa necitim fit. Stale mi pada velke mnozstvo vlasov a vyskusala som uz na ne vsetko co sa dalo. Pravidelne jem vitaminy lebo aktivne sportujem. Citim sa vsak velmi slaba. Dva razy sa mi stalo ze som odpadla, casto sa mi kruti hlava alebo ma bolieva alebo mi je zle od zaludka a to sa snazim stravovat zdravym stylom.Okrem toho som velmi nepekne bleda a mam stale studene koncatiny. Pred rokom mi tu vzali krv lebo sa im nepozdavalo ze sa mi tvoria na tele modriny len z pevnejsieho dotyku, ale nic mi nenasli. Od malicka mam nizky tlak, ale nikdy som s nim problem nemala.Robim len zbytocnu paniku tak ako mi povedala lekarka?

Pupik333

Mala som minuly rok rozvod tak som mala vela stresov okolo toho. Ale uz som z toho vonku, mam priatela s ktorym som stastna.

HooverDamer

Ahoj a nemáš stresy ? Si v psychickej pohode ? Aj keď modriny zo psychiky asi ťažko môžu byť, ale aj tak mala by si si dať podrobnejšie vyšetrenia spraviť...