Trojka s dievčaťom

Príspevok v téme: Trojka s dievčaťom
nellka58

Ahojte, s priateľom by sme veľmi chceli vyskúšať trojku s dievčaťom. Aj keď viac menej by som ju chcela len pre seba a s priateľom by dokopy nič nemala. Čítala som tu viacero diskusií o tom aké to je, ale moja otázka znie..kde nájsť niekoho kto by do toho išiel? Medzi našimi priateľmi nie je nikto komu by sme sa to odvážili navrhnúť a skôr by sme aj chceli niekoho cudzieho.. skúšali sme už aj na pokeci a v rôznych zoznamkách, ale nejako sa nám nedarí. Ako ste to riešili vy? Kde ste si zohnali tú tretiu osobu? Za všetky reakcie vopred ďakujem :)

nellka58

Dakujem za reakcie, stale hladam :)

K tomu, ze ci nas nahodou nespaja iba sex- Nikdy by som nemala sex s niekym ku komu nic necitim a komu na 100% nedoverujem, mame dlhorocny vztah a prave preto nemam najmensi problem ist do trojky, lebo viem ze aj moj priatel viac chce vidiet mna s tou zenou a vobec ho nenapadlo ze by s nou chcel nieco mat.

Prave preto ze laska, ako si napisal ,znamena ze ,,chcem len teba, si pre mna jediny" on s nou nechce mat sex, chce ho mat so mnou.. a aby ta roztrhlo uz od pohorsenia, predstavujem si to tak ze sa bude jednat iba o oral, on sa bude pozerat na nas, potom ho s nou budem robit ustami a potom zase ju s nim.. preco nie? :) nie je to snad o dovere? Ja ju mam vo vztahu 100%nu :)

Najnovsie hladam na stranke amateri, tak snad sa nieco podari :) Keby nahodou aj nejaky par, tak kludne sa ozvite :)

,,,

dievčatá na predaj v ponižujúcich pózach
vyberáš si z nich ako z tovaru
zaplatíš si a "spotrebuješ" ju
chceli by ste byť synom/dcérou takej ženy?
boli by ste hrdí na svojich rodičov, ak by ste vedeli, že si užívajú v trojke?
boli by ste hrdí na mamu, ak by si užívala trojku so ženou a svojím priateľom predtým, než spoznala vášho otca?

ak je to osobné, je to už iný pohľad, no nie?

peto42

Prvá vec, okoreniť si sexálny život takýmto spôsobom určite doporučujem. Vec druhá, tým, že to je tvoj nápad musí byť tvoj priatel ten najšťastnejší chlap na svete, povedzme si, žijeme len raz tak poriadne. Na tvojom mieste by som možno riešil nejaky eskort ak teda žiadna tvoja kamoška do toho nechce ísť. Neviem, portálov nájdeš dosť. viem že niekedy bol taky top zafo, teraz je toho ako húb po daždi. Pravdupovediac, už som využi tieto služby, priamy link je tu. www.goldenportal.eu . Myslím, že dnes je taká široka ponuka, že si stačí len vybrať.

bodky trapne

netrep tu somariny o laske, nic nevies, nevies ako to medzi sebou maju, len nech si uziju, pokial im to samym nevadi, nechapem ludi ako ty, co sa do vsetkeho staraju a vsetko im vadi, tieto komentare nikoho nezaujimaju, pytala sa na to, kde niekoho takeho zohnat, nie na tvoj pripeceny nazor a kto uz by prosim ta s takymto niecim isiel za priatelmi..

,,,

... asi preto, že by ste sa hanbili niečo také kamarátom ponúknuť.

pocit hanby je namieste!

tú tretiu potrebujete, len aby ste sa na nej sexuálne uspokojili! Nie je to ponižujúce pre vás i pre ňu? Je, a vnútri to cítite, keď nehľadáte kvôli hanbe medzi priateľmi, ale skryte na internete. Prečo ten vnútorný hlas svedomia nepočúvate?

mimochodom, aká je to láska medzi vami, keď chcete medzi seba tretieho? Nehovorí láska: chcem iba teba, si pre mňa jediný?

Nerobíte to z lásky, ale z nezriadenej sexuálnej žiadostivosti. Celé zle...

Urobte si test vašej lásky. Nielenže nehľadajte tretieho, ale prestaňte spávať spolu vy dvaja. Vydržíte aspoň tri mesiace? Nie je to len sex, čo vás spája?

inkypinky

tak hlavne dievca narozdiel od chlapa potrebuje viac citit doveryhodnost tvojho inzeratu, ak to pises z nejakeho uplne anonymneho profilu ktory nevyzera autenticky, nemas tam vlastnu verejnu fotku ani ziadnych priatelov a ucet bol vytvoreny pred tyzdnom, tak ti tazko budu verit ze to myslis vazne a ze si vobec dievca.. takze preto sa ti ziadna neozvala. takze skus sa zamerat hlavne na to aby tvoj inzerat posobil vierohodne a seriozne. a mozes skusit dat inzeraty aj na inych zoznamkach, ved je to vacsinou zadarmo tak nic nestratis

nellka58

inkypinky
ja som si myslela že na pokeci nájdeme niekoho, ale popravde neozvala sa ani jedna žena iba muži, ktorý chceli kadečo :D Preto som napísala sem, lebo čítala som tu, že dosť ľudí tu s tým má skúsenosti tak ma zaujímalo, ako sa k tej tretej osobe dostali :)

inkypinky

a aky je problem s pokecom? ved moze to trvat aj dlhsie kym sa ozve niekto vhodny, ale to nikde nefunguje tak ze to dostanes hned. a co sa tyka SR, na ziadnej inej sluzbe nie su v tomto smere take moznosti sa zoznamit ako na pokeci, hlavne ak hladas dievca pretoze inde je ich este menej

nellka58

a este som zabudla ze priatel si to tiez tak predstavuje (aby ste ma neukamenovali ze ju chcem len pre seba) :D nema zaujem o sex s inou zenou ale chcel by ma s nejakou vidiet :)