Zapal priedušiek a nikotín

Príspevok v téme: Zapal priedušiek a nikotín
ruthynka

Ahoj,
poprosím Vás len o komentáre k veci (nie také že fajčenie je hnus).
Mala som vyše týždňa angínu a niekedy minulý týždeň asi vo štvrtok mi to prešlo do zápalu priedušiek na ktorý som mala trojdňové antibiotiká. Už skoro týždeň som nefajčila a keď mi je teraz lepšie, zúfalo túžim po cige. Neviete, kedy si môžem znovu zapáliť? Akože, v podstate mi je celkom dobre, akurát niekoľkokrát cez deň ešte vykašliavam. Kedy bude bezpečné znova fajčiť?

ciga

je mi luto tvojich priedusiek, nieze musia bojovat s infekciou a bakteriami ci virusmi ktore ich napadli ale ty im este zhorsuj bojove podmienky nikotinom a tym sajrajtom ktory je v cigach. Takto sa vypracujes k CHOCHP alebo k rakovine pluc.

dajto

Ja nefajčím už takmer 2 roky a fajčil som asi 7 rokov ak si vydržala týžden tak vydrž další a abstáky budu takmer preč.. potom už je to len o zvyku.. skus sa rovno odnaučit ked vieš vydržat prvé 3 dni tak to by si nemala mať take problémy ja ked som sa pokušal prestať tak 3x som to nezvládol na prvom dni :) potom som to nejak vydržal a už nefajčim. Dufam že už ani nezačnem.. Bezpečné fajčit nebude asi nikdy :D ale tak podla mna asi po tom týždni ak sa cítiš lepšie tak si daj.. ale menej alebo si sprav nejaký filter k tomu základnému aby to bolo slabšie.

0vecka

poznam ludi co fajcia aj pocas choroby... imho tu nieje ziadna pevna hranica... ale cim dlhsie vydrzis tym lepsie...