Ako sa zbaviť akné

majusaa

problem z akne ma mnoho zien a chlapov. Tiez som si tym presla a nic nezaberalo. Az teraz ked som zacala pravidelne chodit ku kozmeticke na cistenie. Kupila som si vodu na cistenie bez alkoholu a vsetko bez alkoholu aby mi to nevysusalo pokozku. Tak vyskusaj a este ucinny je aj kokosovy olej

nata24

Čaute ja mám ešte lepšiu kombináciu akné a psoriáza :) vyskúšané mám všetky dermatologické mastičky vodičky kremiky kozmetiku atd atd... niečo pomohlo ale len na par dní alebo úplne zhoršilo pleť. Jediné čo mi zabralo je dotyková kyslíková infúzia v Trnave. Dnes idem 6tykrát a som nadšená. Po prbej aplikácii sa zápaly zastavili pleť nieje červená, psoriatické fľaky tiež začali miznúť. Teraz mám pleť čistú a psoriatické fľaky sú o 80% menej viditeľnejšie. Fakt to stojí zato :)

Verča11

tasty: roacutane?? Z toho ľudia umieraju!!!
Mne pomohlo to, že som sa prestala pučiť a každý deň si čistila pleť. Čím ďalej tým hu mám lepšiu len vďaka tomuto.

sara_im

Ahoj, ak máš akné zaleží kde presne, teda myslím v ktorej časti/oblasti/ tváre, a či ide o hrubé hnisavé alebo zapálené...atd.
Ak ti môžem poradiť, okrem návštevy kozmetičky a koženého lekára, navštív aj gastroenternologa - lebo može ísť o skrytý zápal v tele alebo môžeš mať helicobaktera. Ja som mala podobný problém a teraz mám pokoj :). Skús vynechať sladké (čokoládu..a ak piješ kávu tak aj to), troška si "uprav jedálniček".
Držím prsty!! :)

laura321

ja mam uz takmer po 35 a od puberty ma trapi necista plet. najlepsie je urobit ocistu aj zvnutra, detoxikackiu /ja som uzivala joalis preparaty doporucene terapeurom/ ale treba urcite aj zvonka, to svisntvo v kozmetike naozaj pleti nerobi dobre, aj ked je urcena na akne, nic z toho mi nepomahalo, teraz pouzivam 3 mesiace rucne vyrabanu prirodnu kozmetiku Elysson /je draha, ale kazdy pripravok vydrzi 4 mesiace/ a konecne som po rokoch hladania kozmetiky s mojou pletou spokojna, aj vrasky sa zredukovali aj akne o 80%.

mala_sova

tasty aj s tým máš nejakú skúsenosť? patriciaz bohužiaľ nevidím, že čo si kupovala nie je tam odkaz :/

patriciaz

Ja som najprv škúšala množstvo krémikov, mastičiek, dokonca aj tabletky a aj prípravky z lekárne na doporučenie kozmetičky, ale nič nepomohlo. Potom som dostala k narodeninam toto: -odkaz odstránený-. Cena teda trošku vyššia, ale myslím že o nič menej som nenechala na všetkých tých krémikoch. :/ Používam najmä to galvanické ošetrenie a vidím zlepšenie. Nemám pocit, že mi vysušuje pokožku ani nič také, práveže mám pocit, že lepšie "saje" pokožka ako predtým :P A používam to vždy po sprche, keď sa trošku tá pokožka otvorí