Mám vzťah aj napriek tomu myslim na bývalého

Príspevok v téme: Mám vzťah aj napriek tomu myslim na bývalého
lentilkaamar

Ahojte . Trápim sa sama so sebou . Mám vzťah ,ktorý mi vyhovuje ,sme spolu šťastní ,rozumieme si a on ma miluje , ja jeho tiež ľúbim no občas o tom pochybujem . Správa sa ku mne pekne , spraví pre mňa všetko,čo mi na očiach vidí,ale je tu jeden problém .... stále myslím na bývalého . Veľmi som svojho bývaleho milovala a dlho som sa z rozchodu spamútávala no od rozchodu je to 2 a pol roka a občas na mna príde stav úzkosti ,že mi chýba ,že čo by som dala za to,aby bol somnou . Čo mám robiť ? Vôbec neviem ,ako ďalej .

Mesačný princ

Ak si milovala naozaj tak miluješ stále!

teraz ma mnohí opäť ukameňujú ale lásku v sebe nezničíš a budeš ho milovať napriek tomu, že budeš mať ďalšieho partnera. No to, čo si milovala na predošlom v tebe ostane. Bohužiaľ prestať milovať sa nedá a dokážu to len tí, ktorí nikdy nemilovali. Potrebuješ to však spracovať, musíš si dať dokopy 2 a 2, dôvody prečo ste sa rozišli a všetko ostatné. A ak pochopíš tak pochopíš aj to, že ti nemôže chýbať. Ale milovať ho neprestaneš.

Väčšinou je to až desivé ak by si v novom vzťahu povedala, že miluješ bývalého a neprípustné. No málokto v dnešnej dobe naozaj miluje a láska nepozná pauzu, a nedá sa ani zabudnúť či prestať milovať.
Všetko sú to skúsenosti a ak pochopíš, že vzťah s ním bol na niečo dobrý ale nefungoval a prijmeš to, až potom ho zo svojho života dokážeš pustiť. No terajšiemu radšej nehovor o svojich citoch. Málokto dokáže pochopiť to, čo som tu práve napísal.

Ako ďalej, pochopiť hlavne, analyzovať si bývalý vzťah pre a proti a uistiť sa či je viac proti. Ak áno, tak pochopiť, odpustiť ako priateľovi tak sebe a pustiť.

Ono najväčší problém dnešných vzťahov je slabá komunikácia, egoizmus a nedostatok vôle a preto sa nič neopravuje. Pri najmenšom probléme sa vzťahy rozpadávajú.

Tak si zober z predchádzajúceho vzťahu ponaučenie a snaž sa, aby bol tento trošku iný.