Ako povedať chlapcovi že ho nechcem?

Príspevok v téme: Ako povedať chlapcovi že ho nechcem?
Veva17

Párkrát som si vyšla s jedným chlapcom do kina a tak, došlo mi však že vôbec nie je pre mňa a najradšej by som s ním už vôbec nebola v kontakte a nestretla sa s ním. Niekoľko dní mu neodpisujem ale ja som typ človeka ktorý má za takéto veci svedomie a bojím sa že to nepochopí najmä po tom kine,, ako mu to povedať? Chodil už s mojou sestrou,- ja si fakt viem vybrať,, proste mi nesadol a ja sa bojím mu to povedať,, čo teraz?

sewie

myslim ze odpovedam to napisala super...teda nieco veeelmi podobne som pred par mesiacmi napisala ja sama...a reakcia z druhej strany bola tiez dobra...bol sice smutny ze to nevyslo ale podakoval sa mi za uprimnost a navzajom sme si popriali vela stastia v hladani:)

smelo do toho! urcite je lepsie aby nemal zbytocne nadeje a aj tebe sa ulavi ked budes vediet ze je to cestne uzavrete.

Filip TT

Hej, je to pekne, ze mu to chces povedat a nenechat ho grilovat sa vo vlastnych myslienkach. Su tu pozakladane temy, ked sa baby aj chalani pytaju, co sa mohlo stat, ze sa ich mily/mila uz neozyvaju. Vzdy to boli, ked je clovek odmietnuty bezohladne.

Ak chces byt naozaj korektna, pouzi aj slovo Prepac a Dakujem za pozornost/cas, ktory si mi venoval, alebo Dakujem za pekne chvile. A popraj mu aby si nasiel dievca, s ktorym mu bude dobre a budu sa mat vzajomne radi. Drzim palce :)

odpovedam

Si skvela, ze mu to chces povedat, naozaj. Kopec ludi to necha tak a trapi druheho tym, ze sa zrazu neozyva. Napis mu, aj ked sa ti zatial neozve on. Ze si sa odmlcala, pretoze si si potrebovala ujasnit, co bude s vami dalej. Napis mu, co citis - napr. ze vies, ze z toho by dalej nic nebolo, ze to nevidis na dalsie stretnutia, ze ta to mrzi, ale ze nechces, aby s tebou stracal cas, ak sa moze venovat niekomu/niecomu inemu. samozrejme, nemusia to byt presne tieto slova. cim taktnejsie, tym lepsie.