Dlho pretrvávajúca bolesť

Príspevok v téme: Dlho pretrvávajúca bolesť
Dom7

Dobrý deň, všetko začalo ešte minulý rok na Vianoce. Po dlhšej prestávke v posilňovaný som znova začal a kládol som veľký dôraz na jeden cvik (ktorému všetko pripisujem), volá sa deadlift - mŕtvy ťah. Tento cvik som cvičil každý tréningový deň s primeranými váhami na môj kondičný stav.

Jeden deň, keď som bol na brigáde, mi začala stúpať neidentifikovateľná bolesť v okolí ľavého bedrového kĺbu. Nebol to priamo kĺb ani sval v okolí. Do večera som nemohol stúpnuť na nohu a akýkoľvek tlak na nohu vyvolával silné bolesti. Tento stav trval približne 3 - 4 dni, potom sa dalo chodiť ale tlak stále vyvolával bolesti v tých istých miestach. Po mesiacoch odpočinku sa bolesť úplne vytratila, tak som začal znova cvičiť (žiadne cviky na dolnú polovicu tela, resp. nohy som neaplikoval), po týždni sa bolesť vrátila i keď v miernejšej podobe. Behom mesiacov sa tento stav opakoval ešte raz a od vtedy je bolesť pretrvávajúca. Bol som, samozrejme, u lekára a bolo mi vykonané MRI, ktoré nič neodhalilo a lekár ma poslal domov s tým že to bude natrhnutá úpona šľachy alebo výrastok. Bol som na rehabilitáciách no tie, žiaľ bohu, nepomohli.

Bolesť je aktívna predovšetkým keď si ľahnem na chrbát na plochú zem, alebo keď zodvihnem na ruky a nechám nohy visieť vo vzduchu a pri veľa ďalších iných úkonov. Pred mesiacom som začal znova cvičiť a nepociťujem hendikep zo strany zranenia. Ale bolesť stále pretrváva neviem si rady, neobmedzuje ma priveľmi v bežnom živote ale je to zbláznenie zakaždým vstávať ráno z postele s bolesťami. Stretol resp. stalo sa niekomu z Vás niečo podobné, ako ste to riešili, čo by ste mi poradili?

A A

Predám Adipex, Xenical, Hypnogen, Stilnox, Zolpidem, Zolpinox, Dormicum, Elenium, Xanax, Neurol, Frontin, Rivotril, Diazepam, Lexaurin, Valproat, Mirtazapin, Olanzapin, Risperdal, Citalopram, Deprex, Escitalopram, Fevarin, Fluoxetin, Fluzak, Olwexya, Prothiaden, Prozac, Sertralin, Stimuloton, Trittico, Velaxin, Venlafaxin, Wellbutrin, Zoloft, Strattera, Vigil, Antabus, Champix, Tramal, Tralgit, Tramabene, Zaldiar, Korylan, Aulin, Diclofenac, Veral, Azitromycin, Augmentin, Biseptol, Ciplox, Doxybene, Klacid, Ofloxin, Ospen, Penbene, Sumamed, V-Penicilin, Rosemig, Geratam, Piracetam, antikoncepciu ako aj iné lieky. V prípade záujmu píšte na mail: lieky111@azet.sk