Priateľstvo

Príspevok v téme: Priateľstvo
Anonym74629

Zdravím, mám 23 rokov a potrebujem niekoho na seriozne priateľstvo z Košic a blizkeho okolia. Naozaj mi ide o ozajstne stretavanie a spoznavanie sa z ktoreho sa vykľuje priateľstvo. Na pohlavi veľmi nezaleži v pripade muža sa z priateľstva môže stať i viac. Rada spoznavam novych ľudi. Pišem preto pretože naozaj blizkeho človeka nemam kto by ma podporil, vypočul keď treba a ktoremu by som bezvyhradne verila. V každom vzťahu je najdôležitejšia dôvera a uprimnosť. Pociťujem pocity smutku, citim sa sama, nemam ako zmysluplne využiť svoj voľny čas. Aj keď človek ma kamaratov, znamych, domaceho milačika a koničky ktore ma ako tak bavia nestači mi to. Najhoršie na tom je že mi chyba laska. Žiaden ma nechce na vzťah. Ja chcem ale v pripade druhej strany na 95% nie. Spoznala som veĺa chlapcov ale vždy to skončilo len na stretavkach max. na kamaratstve. Napriek tomu že chodim do spoločnosti, či človek hľada či nehľada i tak to asi nema zmysel. Zase nie som škareda ani krasavica, som normalna v pohode slušna baba. Čo si nezaslužim aby ma mal niekto rad? Alebo mi osud nariadil život v samote? Prestavam veriť že stretnem takeho čo to bude so mnou myslieť važne a bude ma mať rad(samozrejme obojstranne). Milujem zabavu, hudbu, tanec, prirodu, zvierata. Radšej si vyjdem von niekam do prirody hoc aj sama viem nie je to bohviečo ale lepšie ako sedieť doma alebo v bare. Preferujem ľudi ktori nemaju problem povedať čo si myslia. Neznašam sladke rečičky-žiadne činy, klamstva a pretvarku. Na vnutre mi zaleži viac ako na vzhľade, ale ak si sympaticky/a, spoločensky/a, vtipny/a je to plus. Neunuvaj sa mi ani napisať ak: nemysliš to važne a ak ti ide len o vzhľad. Na perverznosti, 1slovne vety a podobne primitivnosti neodpovedam. Takisto nemam zaujem o 1-3 stretka. Verim že dobri ľudia existuju a ako som pisala vyššie, ide mi o skutočne a seriozne priateľstvo. Kto nema skutočny zaujem naj nepiše. Ale ak som ťa naozaj zaujala,chceš ma spoznať a moje pismenka ťa nenudili, ak mame niečo spoločne a možno preživaš niečo ako ja ozvi sa. Môžeš len ziskať.

n.hill

Jasne v pohode, aircastle255@gmail.com ..noo to som si všimol aj ja, že niektorí ľudia majú červené nicky s mailom ale akosi som sa o to nezaujímal, proste som sa zaregistroval a mám to takto ako väčšina toho žltého panáčika pred menom

Anonym74629

a čo keby ty si dal kontakt nechcem aby sa tu ukazoval moj kontakt verejne. Ale tu som si všimla keby som niekomu chcela napisat email tak použivatelske meno by bolo v červenomn na ktore by som klikla.

n.hill

Ahoj, v tom prípade fajn :). Tak ak máš teda záujem sa stretnúť a pokecať tak mi sem hoď nejaký kontakt na seba - email napr. Inak, musím poznamenať, že nemám vždy čas pretože pracujem ako skladník na tri smeny a niekedy mám aj celodenku v nejaké víkendové dni ale myslím si, žeby sme sa vedeli dohodnúť. Inak, netuším či na tomto fóre existuje možnosť profilu, pravdepodobne to asi nefunguje ako typická sociálna sieť. Registrácia tu slúži zrejme iba pre zachovanie identity tj. aby nejaký cvok nezačal písať nejaké hlúposti na fórum pod tvojim nickom.

Anonym74629

Ahoj n.hill ano ide mi o čire priateľstvo očakavania??vlastne to čo som napisala - stretavanie ale nie že 1,2 x za mesiac keď si človek spomenie na druheho,nasledne spoznavanie, priateĺstvo popripade vzťah, to sa uvidi časom. Nemusiš mať obavy ja každe stretnutie beriem ako stretnutie. Len neviem to keď registrovani použivatelia pridavaju prispevky a komentare kde sa da pozrieť ich profil?

n.hill

Ahoj Zuzka, chcem sa opýtať či prostredníctvom tohto inzerátu hľadáš číre priateľstvo alebo máš isté očakávania/dúfanie. Lebo na jednej strane píšeš, že ti ide o ozajstné stretávanie sa z ktorého sa vykľuje priateľstvo a že v prípade muža pri vzájomných sympatiách niečo viac avšak na strane druhej je tu táto tvoja veta "Najhoršie na tom je že mi chyba láska. Žiaden ma nechce na vzťah. Ja chcem ale v prípade druhej strany na 95% nie." Človek je tvor družný a ak je dlho sám tak je pochopiteľné, že mu chýba plece. Avšak, keďže píšeš, že preferuješ ľudí ktorí nemajú problém povedať čo si myslia tak sa teda opýtam, či ako muž by som mal mať obavy, že idem na stretnutie s dievčaťom ktoré to automaticky považuje za "rande" a má nejaké očakávania vzťahového charakteru. Ja by som totižto celkom rád spoznal nového človeka a porozprával sa s ním takmer o čomkoľvek. Ale pravdou je, že mám k takým veciam odľahčený postoj, hlavne ak ide o cudzieho človeka spoznaného cez internet čo som ešte nikdy predtým neurobil, keďže som spoznával ľudí zatiaľ iba naživo. Čiže je to také povedzme riziko, takže aj keď píšeš, že nemáš záujem o 1-3 stretká, kľudne sa z toho môže vykľuť iba jedno stretnutie ak si nebudeme navzájom sympatický alebo si nebudeme rozumieť, s tým musí človek rátať. Mimochodom som z Košíc a taktiež mám 23.

Filip TT

Čau Zuzka
len chcem upozorniť, že diskusia je povolená len pre registrovaných. Možno to prípadnému neregistrovanému zájemcovi či záujemkyni bude stáť za to aby sa zaregistroval, ale bolo by jednoduchšie, keby si tu alebo v profile zanechala mailový kontakt. Inak máš pekný inzerát, človek sa z neho dozvie viac ako v drahých zoznamkách so štruktúrovaným formulárom. Držím palce. :)