Zvýšené ASLO - vyberanie mandlí

Príspevok v téme: Zvýšené ASLO - vyberanie mandlí
Caesar

Dobry den v júli som mala anginu na dovolenke kde mi lekar predpísal antibiotika Augmentin následne mi angína presla. Ked som prisla domov z dovolenky zacalo ma pobolievať hrdlo a tak som si dala u obvodnej lekarky spravit výter kde mi nasli streptokoka a takisto som mala aj gynekologicke problemy následne mi na orl predpísali suprax ktory som dobrala a cítila som sa dobre. Po 3tyzdnoch na kontrolnom výtere som znova mala streptokoka. Na výsledkoch z krvi mi stúplo aslo na 540. Na orl ma poslali na vyber mandlí Chcem sa preto opytat niekoho kto by vedel poradit ako to este riesit mandle vyberat dat nechcem mam 19 rokov. Dakujem

RNG

Inac po atb treba brat probiotika a mikrovlakniny, inac mas celkove imunitu velmi nizku a chyti sa ta cokolvek znova a znova.

RNG

Mandle nie su primarny zdroj infekcii, ten je v prensnycy dutinach, kam sa dostal z kvapockovej infekcie. Tam sa neda vyhubit ustne branymi prostriedkami a uz vobec nie atb, kedze mnohe hlienove infekcie atb skor podporia, nez adresuju. Znicit sa daju ale kvapkami roztoku citricidalu, pripadne aj pitm toho roztoku a zaroven branim serrapeptazy a oreganoveho oleja(entericky pokryte kapsule), kdeze sa obvykle jedna o viacej mikrobov odrazu, nielen streptokoky.

lucia238

a po vybere mandli sa na mna lepili vsetky choroby, znizila sa mi aj imunita a musela som pol roka brat nejake lieky aj na imunitu. zver sa do ruk aternativnej mediciny a bude dobre.

lucia238

ked som mala 23, mala som tiez nejaky tazsi zapal priedusiek, dostala som antibiotika. po nich mi vzali krv a aslo som mala 2000, nasadili mi hned dalsie antibiotika a stiahli aslo na nejakych 1400, potom mi nasadili injekcie pendepon a stiahli aslo na 1000, co bolo stale vela, norma je do 200. bola som stale vycerpana, mala som zvysenu teplotu, nevedeli , co mi to vysoke aslo sposobuje, tak povedali, ze pravdepodobne mandle a sla som na ich vyber, bolo to cosi hrozne, aslo po ich vybere bolo este dlhodobo 500, po mesiacoch sa to dostalo do normalu, ale zvysene teploty koli ktorym som sa citila zle ma trapili este dlhe roky, takze mi ten vyber mandli vobec nepomohol. v ziadnom pripade ti to nedoporucujem, mandle krcne su velmi dolezite, su ako filter, zadrzuju toxiny aby neprenikli do dolnych dych. ciest. nemusis mat ako ja vobec to aslo vysoke z mandli. ak aj ano, treba ocistit telo, skus nejaku cisnku medicinu, alebo jolis preparaty, ozaj to pomaha. na vyssie aslo este nikto neumrel, nemas sa kam ponahlat s vyberom mandli. snad som ti pomohla a operaciu zvazis, ja som pred 15 rokmi slepo verila len lekarom, dnes im neverim vobec, tolko omylov, ktorych sa na mne dopustili.....