Pletove mlieka a cistenie pleti

Príspevok v téme: Pletove mlieka a cistenie pleti
pyrana

Prosim o radu vsetky baby. Zaujima ma, ci staci vecer plet ocistit iba pletovym mliekom a ci to odstrani vsetky necistoty a make-up.Tak to totiz robia niektore moje kamaratky a maju peknu plet, tvar si skoro nikdy neumyvaju vodou,ale mne to pripada ako take balzamovanie tvare za ziva.Neupchavaju sa tym pory?Ja naopak pouzivam odlicovac oci, vecer a rano si umyvam tvar cistiacim gelom na tvar, niekedy docistim plet.vodou, potom nocny alebo denny krem a napriek tomu moja plet nie je podla mojich predstav, mam casto akne,napriek tomu,ze uz som davno za pubertou.Poradte ako sa vy starate o plet?

janka

niekde som citala, ze rano sa naozaj ma ako prve pouzit pletove mlieko a az po nom sa ma tvar umyt teplou vodou, aby sa mlieko zmylo a otvorili sa pory. no a potom osetrit tonikom, kremom ,nalicit a hotovka. ja to tak robim a mam peknu plet.

pyrana

No ved mne to tiez pripada hnusne,citila by som sa ako neumyta,preto sa pytam ako to robia ostatne baby,ze ci fakt to staci vycistit plet mliekom a hotovo.

sofija

Fuj no tak to ja by som nemohla si vodou neumyvat tvar ...ja si vzdy umyvam tvar vodou umyjem gelom a zmyjem vodou ,vycistim pletovym mliekom tiez umyjem vodou ...ved to musi byt humus iba tym to umyvat a nechat tak potom

pyrana

Vsetko co pisete je ok,viem,nic netreba prhanat,mna vsak zaujima, ci fakt netreba tvar umyvat vodou,lebo ani moja teta si tvar skoro nikdy neumyva vodou,ja by som sa teda asi citila neprijemne,neviem.Myslite ze voda tak skodi?

katka44

Ahojte,
reagujem na poznámku Tinussky aj Aginy.
Rada by som poradila priamo, ale pravidlá firmy mi nedovoľujú spomínať výrobky cez internet. Preto ak má niekto záujem, môžem sa s ním spojiť a vyriešiť to iným spôsobom. Ďakujem za pochopenie. K.

pyrana

Viem viem,nic netreba prehanat,vsak ja to ani neprehanam,aspon sa mi nezda,len potom ked vidim baby, co sa o seba skoro vobec nestaraju a maju stokrat lepsiu plet,tak ma to stve.No ale to maju asi od prirody a ja mam skaredu plet po mamke.