Priatel - gay

ahjaj

ahjaj, mala som internetovú kamarátku, ktorá sa vydala do Nemecka. Pred svadbou predmanželská zmluva a žiadny sex - vraj z náboženských dôvodov. Po svadbe pár mesiacov sex, kým neotehotnela. POtom sa jej narodilo silne posihnuté dieťa, na prístrojoch, také, ktoré by u nás po uplynutí roku nechali umrieť. K dieťaťu patria aj dve opatrovateľky, je doma. PO nejakom čase si manžel želal druhé dieťa. Boli spolu dvakrát, kým otehotnela. POtom žiadny sex. Manžel sa odsťahoval zo spálne, aby ich s bábätkom nerušil. Potom mal jeho obchodný partner - nazvime ho Felixom - neviem presne, či sa tak volal, problémy a prišiel k nim "dočasne" bývať do hosťovskej izby. Potom bolo treba znížiť náklady na kúrenie u nich a presťahoval sa do izby k jej manželovi. Na Vianoce, a narodeniny dostáva ona a aj zdravé dieťa dary od svokry, od manžela aj od Felixa. Keby odišla, nemala by nič, z čoho živiť zdravú dcéru. A ani peniaze na opatrovateľov pre tú chorú. A ani prácu, tam pracuje v ich rodinnom podniku.
Raz za dva mesiace chodí na Slovensko k mame a cestou sa zastaví u milenca a prespí uňho. Už kontaktovala psychológa aj právnika, len sa ešte nič neriešilo a bojí sa radikálneho riešenia.
Jej manžel sa k nej inak správa dobre. Proste zlatá klietka.
Prečo gayovia balia ženu? No na nátlak okolia, aj k sexu sa prinútia, aj gay môže milovať a chcieť deti a druhý muž mu ich neporodí.
Ak máš podozrenie, že priateľ je gay, nerieš v rámci vzťahu. Samotná myšlienka je dostatočný dôvod na rozchod s ním.

Overovatel

Mam kamosku a ta tiez mala toto podozrenie. Aj mne sa on nezdal, mal taky vyssi hlas a zatahoval trochu ako ked niekto paroduje tepleho, aj sa tak baletne hybal, ked gestikuloval, tak prsty mal tak vytocene ako ked gestikuluju zeny a aj sa tak kvetnatejsie a prilis farebne obliekal. Kamoska, mlada, krasna, stihla, velmi sexi mi povedala, ze on s nou nemal pol roka sex. Tak som sa rozhodol, ze jej pomozem, lebo ako hovorim, mne sa tiez nezdal. Spiskali sme taku akciu, akoze sli sme do zahranicia na hotel aj s dalsou kamoskou. Isli sme na veceru do pubu a tam sme sa dost pripili. Potom sme sa vratili na hotel a este sme trochu pili a potom baby odisli, ze akoze idu nieco vybavit a my sme ostali samy dvaja. Najprv som zacal robit srandu, akoze som gay, on sa ochotne zapajal, az ma zrazu zacal hladkat, zacal sa vyzliekat a chcel ma bozkavat. Mal erekciu. Povedal som mu, ze ma kamoska poziadala, aby som ho preveril a ze sa mi hned nezdal. On sa mi potom priznal a ze babu ma hlavne kvoli rodicom a okoliu, lebo u nas sa gayovia beru ako prasivi a ze on sa za to hanbi, kedze sa to u nas strasne moc odsudzuje. Kamoske som to radsej povedal az po prichode domov, nechcite vediet, co to s tou babou urobi, ked sa dozvie, ze sa s nou zahral gay a ze ju nikdy naozaj nemiloval.
Tito gayovia dokazu zbalit babu v pohode, lebo nenormalne rozumeju zenskemu mysleniu, ale ja by som to uz na tom chlapovi dokazal vidiet. Nesprava sa, neoblieka, nepohybuje, negestikuluje, nerozprava atd. ako normalny chlap. Vidno to, treba si vsimat detaily.

bezkonfliktu

nieje jedno či je gay alebo nie? ajtak môžete byť kamaráti a ak by chcel niečo viac tak normálni odmietni... aspoň ja som gay a tiež chcem mať kamarátov a moju orientáciu neberiem ako problém, dúfam že to pochopíte...

Radoslava123

Normálne ho vezmi niekam do obchodného centra, kde je veľa ľudí, ale neponáhľaj sa, kým s ním budeš chodiť od obchodu k obchodu, dôležité je kráčať pomaly a tváriť sa, že si všímaš výklady obchodov, zastaň pred každým výkladom a tvár sa, že pozeráš, čo tam je, zatiaľ on bude mať čas obzerať sa po ľuďoch, tak si nenápadne všímaj, či sa pozerá po pekných chlapoch, zober ho do kaviarne, usaď ho tak, aby bol chrbtom k stene a aby videl na prichádzajúcich ľudí, no keď uvidíš, že sa na niekoho uprene pozerá, všimni si, či ten, na koho sa pozerá, je chlap. Toto urob viackrát a najmä v popoludňajších hodinách, keď sú obchodné centrá natrieskané a len sa to tak hemží ľuďmi. Skús mu pustiť nejaký film, v ktorom sú pekní chlapi, ale škaredé ženy, prípadne žiadne ženy, či ho zaujme a či sa bude pozerať nadržaným pohľadom na tých hercov. Požičaj si hoci z DVD- požičovne nejaký film o hudobných skupinách Backstreet boys, o Boyzone, o Caught in the act, - vraj ako spomienku na staré časy, keď sa tie ich hity hrávali na diskotékach. Tí chalani sú celkom pekní, ak si prisadne k tebe a bude sa na nich pozerať takým pohľadom, akým sa iní muži pozerajú po pekných ženách, tak je asi naozaj gay, ale sa hanbí priznať svoju skutočnú orientáciu pred svetom, tak ťa má iba ako zastierací manéver, ale skutočnú lásku k tebe nikdy cítiť nebude, dokonca pre budúcnosť hrozí, že ťa opustí kvôli mužovi, ak nie aj nakazí vírusom HIV, no ak nie, tak ešte je tu riziko, že budeš mať teplé deti, lebo homosexualita je porucha na chromozóme a dedí sa, takže toto riskovať sa tiež neoplatí a pre teba ako zdravú ženu bude lepšie, ak tvoj partner bude hetero, však vrana k vrane sadá.

x_

mna by zaujimalo ako si na to prisla ???

moze byt bisexual, dnes je to uplne bezne ... jasne ze sa ti s tym neprizna, ale zistit sa to da