Kolegyňa čo ma s každým problém

Príspevok v téme: Kolegyňa čo ma s každým problém
milagros

Mám kolegyňu ktorá sa strka vedúcim do riti ale za chrbtom ich ohovara. Robíme na každej smene dve pokladničky . Najprv mala problém s tou čo bola . Požiadala vedúcu aby som ja išla na jej smenu. Som súhlasila . Ja som s ňou robila 3 mesiace no neviem prečo začala mať so mnou problém. Ja som taký človek že s každým vychádza a sa s nikým nehadam radcej ustúpim. Včera som sa dozvedela keď som došla na svoju smenu že ma preradili na druhú smenu. Tak to ma dostalo, nečakala som to. Vysvetlila to že s tou je kamarátka . Táto kolegyňa má s každým problém kto jej protirečí. Chcem už dlhšie výpoveď no dajú mi len dvoj mesačnú no už nemám silu . Ako na tú kolegyňu ísť ? Chcela by som všetko povedať vedúcej no ona už je tak hlboko strcena vo vedúcej riti že vedúca z toho oslepla a ja by som bola tá najhoršia

laura36

JLOOO ty sa jej mozes zbavit lahko, nahraj si ju na telefon a umyselne ju naved na rozhovor o sefovi a zene a mas vystarane. s takymito falosnymi ludmi netreba mat ziadne zlutovanie, ziadnu toleranciu, lebo kazdy kto pride na tvoje miesto ju musi trpiet a casom radsej odide.

JL0000

Problémy sú na každom pracovisku a nielen na vašom.
U nás to tiež nie je ružové, ale kvôli práci takéto veci hltáme.
U nás pracujú len 2 ženy, jedna je z toho majiteľova manželka, ktorá je v rámci normy, hoci kým tam nebola, bola iná atmosféra aj s vedúcim. Druhá tam je skoro rok, ale nikoho to netrápi, že sa pchá vedúcemu do zadku a aj jeho manželke teda pred nimi, ale za chrbtom ich ohovára.
Viem nie o jednom človiečikovi, ktorý od nás odišiel kvôli tým dvom ženským ale vedúci má klapky na očiach.

EvickaBBB

Bezny problem vyskytujuci sa takmer na kazdom pracovisku. Hlupak sa hra na mudreho, mudrych podcenuje, poucuje, bezdovodne kritizuje a obovara, intrigy siri a kazdy mu veri. Hlupy sef si ine nezasluzi, iba hlupeho zamestnanca si udrzat a mudreho stratit. Ta kolegyna, ktora intriguje, ma v hlave nasrate a zavidi ti, ze ty si sikovna a mudra. Keby to tak nebolo, nesirila by intrigy. Tak nech tie dve hlupe sliepky zostanu spolu a ty sa odtial prac, kade lahsie. Kto ti ublizuje, ci uz ingrigami, ci nedoverou, ten si ta nezasluzi a ta marodka je dobry napad, v takomto pripade idealny.

laura36

tu uz asi nic nezmenis a dopadne to tak, ze kazdy kto pride na tvoje miesto tam dlho nevydrzi, kym veduca nedostane rozum. radsej si najdi novu pracu, veducej povedz dovod, preco odchadzas a najlepsie aj nadriadenemu veducej. ak dostanes 2 mes. vypovednu a nepustia ta skor, hod sa na marodku, dnes to vedia lekari pochopit, ked im povies, ze psychicky v praci trpis nejaky mobing a nechces tam ist a pocas marodky mozes mat aj vychadzky, staci sa dohodnut s lekarom a nemusis do tej prace uz vobec ist.