Môj sexuálny život s priateľom, rady

Príspevok v téme: Môj sexuálny život s priateľom, rady
Pokladik

Ahojte,

chcela by som sa tu s Vami podeliť o kúsok môjho života a vypočuť si rady do života.

Som 17 ročné dievča a môj priateľ je o pár mesiacov starší. Sme spolu už takmer jeden rok. Je to najlepší chlapec aký sa dá nájsť, pomohol mi v problémoch, keď mi bolo najhoršie a prežil so mnou veľa ťažkých aj krásnych chvíľ.

No a samozrejme sme spolu po nejakej tej dobe začali žiť aj sexuálne. Zatiaľ sme však spoločný prvý sex nemali, pretože sme slušný ľudia. Ide o to že praktizujeme takzvaný petting alebo aj maznanie. Začne to tak že sa spoločne bozkávame, vyzliekame a nakoniec spolu aj masturbujeme. Dávame si pozor aby sa ku mne žiadne semeno nedostalo a vždy predtým si aj umývame ruky.

Ale pred niekoľkými dňami sme mali na škole prednášku a tam ma veľmi zarazila istá vec. Údajne k tomu aby som otehotnela nemusím mať SEX. Vraj stačí ak sa ku mojej vagíne dostane sperma a bude to. Je to skutočne takto?

Už pár mesiacov užívam lieky Duphaston je to asi 6 mesiac čo ho beriem. Moje MS boli: 38,35,28,25,25,25, takže cyklus sa mi skutočne upravil pretože predtým mi MS nechodila skoro vôbec. Lekárka mi povedala že tieto lieky sa používajú aj pri bleskových tehotenstvách. No čo som sa dočítala na internete tak je to istý hormón ktorý začnem brať od 15 dňa a ten spôsobí to že mi privolá MS. Vždy na 14 - 15 deň ma bolí podbruško /asi ovulácia/ a potom dostanem silnejšie výtoky až do MS.

S priateľom by sme už možno aj chceli vyskúšať prvý sex, možno o pár mesiacov, no bojíme sa tehotenstva. určite použijeme kondóm, no podľa nás to nieje dostatočná ochrana a tak by sme sa chceli viac chrániť. Nie antikoncepciu do seba nedám. :) A tak ak môžete tak mi poradte.

Viete mám totiž aj takú jednu teóriu, ktorú by som si chcela tu aj potvrdiť. Keď ja začnem brať tie tabletky na 15 deň tak tým pádom mi prebehne ovulácia hneď na 15 deň alebo skôr a tie tabletky vo mne začnú vytvárať hormón pri ktorom sa otehotnieť nedá že ? Čiže ak mi príde po tých tabletkách MS tak tehotná určite nebudem. Myslím si to tak lebo sex by som chcela určite až po 15 dni s kondómom a ak je táto moja teória skutočne pravdivá tak by som to možno už aj pokladala za dostatočnú ochranu.

Aké máte skúsenosti s prvým sexom Vy? Bolí to veľmi alebo nie? Je po ňom veľký stres? A predchádzajúca otázka je pravda to čo nám tvrdili v škole že sa dá otehotnieť pri pettingu ? :)

Veľmi Vám ďakujem že ste si to prečítali a verím že mi odpíšete a poradíte. Skutočne prosím neodcudzujte nás, sme síce mladý ale milujeme sa a poznáme sa od 12 rokov. Skutočne ďakujem :)

Tony3

pri pettingu mozes otehotniet ak tvoj frajer pred rukou masturbovaj svojho vtaka a mal vystrek a potom by siel do vaginy s tou rukou cize teoreticky by si z toho mohla otehotniet. Alebo je by len na tebe sedel boli by ste holi obaja a dosiahol by vystrek bez toho aby vnikol do teba lenze ak by mal penis blizko tvojej vaginy a len sa tak otieral, ty by si mala od vzrusenia roztiahnutu vaginu cim by tam vtiekol jeho ejakulat tak tiez budes tehotna.

oui..

kocena, nechce sa mi Ti tu vypisovat, ale ked chces mat info, nepytaj sa hlavne na fore, kam moze pisat ktorykolvek dilino. nastuduj si ako funguje menstruacny a ovarialny cyklus a jeho hormony, idealne v ucebnice fyziologie alebo gynekologie pre lekarske fakulty, zozenies aj v kniznici, napr. hladaj tituly gynekologia a porodnictvo, ak tomu samozrejme budes ako tak schopna rozumiet. a potom samozrejme nastuduj letak duphastonu, precitaj si o danej liecivej latke na internete viac (nie na forach, ale o hlavnej zlozke lieku napr na wikipedii) podla toho mozes pochopit, ako funguje duphaston a ktoru fazu cyklu ovplyvnuje. na zaklade toho sa rozhodni.

co sa tyka otehotnenia pri pettingu, teoreticky to mozne je, prakticky len velmi tazko. davajte si pozor, aby napriklad rukami ktorymi si utieral ejakulat vzapati nesiel do Teba. je to takmer mikroskopicka sanca, ze naozaj pri pettingu otehotnies, ale stat sa to hypoteticky moze. staci ked pochopite mechanizmus otehotenia - nevyhnutnost preniknutia spermii ku krcku maternice, cize hlboko do posvy a podla tohoto rozmyslaj.

12mesiacikov

Tato zena tvrdi, ze tak otehotnela:

"ahojte...ako baby...prepáčte ale naozaj neviete o čom hovoríte..ja som takto otehotnela...možno sa vám to nezdá možné..ale je to tak.s mojím priatelom a teraz manželom a skvelým otcom sme mali orálny sex.predo mnou sa urobil . . .(ved viete ako a čo) a ptm to robil mne.všetko ako sa len dalo.(ruky,ústa . . .).a otehotnela som.kričal bol z toho hotový a neveril mi že s ním..že som vôbec panna..ked som prišla ku gynekológovi bol prekvapený a musel potvrdiť priatelovi že som panna.všetcia boli prekvapený ale žijeme spolu odteraz a je nám aj s Kristínkou super.takže odpoved ne tvoju otázku je ÁNO.dá sa to."

4evka4 z diskusie:
diva.aktuality.sk

Pokladik

Áno.ja viem, ale kondóm môže aj prasknut... Tehotenstva sa nebojim, viem že k tomu nedôjde, ale nechcem byť ako ostatné dievčata, ktoré o tom nič nevedia a ostanú tehotné lebo sa nechranili. Radšej o tom chcem vedieť čo najviac. A ako to je potom s tými tabletkami? som zmetena z toho čo vlastne beriem :/

Galapagos

Oprava : pri pettingu sa dá otehotnieť... Pri pettingu sa nedá otehotnieť. Nato potrebuje muž vstreknut spermie do maternice z vonkajších pohl. Orgánov ti spermie nebudú putovať až do maternice. Ty si niečo zle pochopila a samozrejme aby došlo k oplodneniu je potrebný sex!

012347

ahoj otehotniet vecsinou nieje az tak jednoduche,no moze sa stat,pri vasich hrach je to prakticky nemozne,to by sa rovnalo zazraku,mozu ta rovno vyhlasit za svetu,odkaz to vyucujucemu,vecsinou 2 dni po ms,su neplodne dni ,ale nie je to spolahlive ,skor to vedia skusene starsie zeny ktore uz poznaju svoj ciklus,skor by ty s tym poradil gynekolog,ale nie je to 100% prezervatyv j 99% ochrana,myslim ze sa nemas coho bat,strata panenstva zalezi od toho ako budes uvolnena a pripravena,v priprave uz mate niake skusenosty ,este rolu hra psychyka ak budes mysliet na to zze mozes otehotniet moc si to neuzijes,

Galapagos

Pri perringu sa nedá otehotnieť! To jaká kr*va povedala a čo sa týka sexu radšej to majte v neplodné dni a existuje aj ženský kondom takže možnosti je dosť a tu tvoju teóriu zabudni