Zbavenie tehotenstva - nechcene babatko

čistá láska

Nevieš, či je vôbec tehotná. Ak sa ukáže, že áno, je to človek, ktorého sa chceš zbaviť. Dokonca nie je to iba jej dieťa, je to tvoje dieťa. Zbaviť sa ho znamená zabiť ho. A chce to spraviť rodič, otec. Ak to spravíš, budeš s tým žiť celý život. Že si nechal potratiť svoje prvé dieťa nezmažeš, ani keď budeš mať 30, 50 či 70 rokov a chcené deti s manželkou, ktorú teraz ešte možno ani nepoznáš.

Sex je zodpovednosť a nie zábava. Píšem to pre teba a všetkých, ktorí sa chcú pobaviť, a ak príde tehotenstvo, utekajú pred zodpovednosťou. Poslať priateľku na potrat nie je zodpovednosť, ale útek pred zodpovednosťou. Zodpovednosť je prijať priateľku aj s dieťaťom a postarať sa o oboch ako správny chlap.

sewie

chlapce dobry... co myslis tym anonymne?...pokial viem tak na zakrok musi ist normalne lekarovi a teda bude to v jej zaznamoch...proste treba ist za gynekologom, potvrdit alebo vyvratit podozrenie a on uz povie ake su moznosti... ak je skutocne tehotna, pod koberec to len tak nezametiete, treba prebrat zodpovednost a urobit tazke rozhodnutie...
ale bohuzial, len tak sa "zbavit dietata" neda...