Kde sa nachádzajú normálni ľudia, hlavne ženy?

Príspevok v téme: Kde sa nachádzajú normálni ľudia, hlavne ženy?
priateľstvo

Ahojte, možno tu už bola nejaká podobná téma, ale nechce sa mi hrabať a hľadať niečo od začiatku, tak ak áno, ospravedlňujem sa. Chcem sa vás všetkých spýtať, kde mám hľadať normálne ženy, na kamarátstvo, prípadne po čase vzťah?? Ja mám skúsenosti na internete len z pokecom a sú tam dosť povrchné a až príliš vyberavé ženy, česť tým malým výnimkám, ale väčšina z tých žien vyberá čisto podľa vzhľadu, to aký som ide bokom. V skratke, príde mi to ako morálne dno, úplný suterén, celý pokec. A hanba slušným ženám. A asi aj odpad ľudí, čo tam chodia, až na pár normálnych, ktorých by som zrátal na jednej ruke, za dlhé roky. Došlo mi, že tam si nevytvorím žiadny kontakt, ktorý by mohol pokračovať v realite. Napadajú má rôzne krúžky, záujmové veci, trochu ide o to, že ja som taký hanblivejší človek a nie vôbec akčný, čo sa týka zoznamovania, takže ja to mám o niečo ťažšie.

Teda neviem, kde sa mám orientovať, lebo okrem internetu mi až tak veľa vecí nenapadá, kam by som mohol ísť, keďže finančne nemám momentálne žiadne peniaze. Poznáte niečo, čo by mohlo pomôcť, v zoznámení, nejaká činnosť?? Mám 23 rokov, nie som v škole, nemám prácu teraz momentálne, tak mám reálne nulové príležitosti na spoznanie. A dosť ma to trápi, lebo mi chýba blízka osoba.

Anonym74629

Ach to ako keby si opisoval priamo mńa, pokec je odpad to musim suhlasiť, väčšine len ide o vzhľad abo o to druhe. Takže tam prestaň chodiť.Tiež mi chyba blizka osoba, možno si im nesympaticky, ťa neberu važne alebo si neveriš. Skus to s tym hľadanim prace, popripade sa prihlasiť na nejaky kurz/koniček, viem ak si to možno finančne nemôžeš dovoliť je to ťažšie. Skus viac chodiť do spoločnosti niekam s kamošmi na pivko, do kina, prirody a pod. A dam ti radu: vynutenemu snaženiu nič nedosiahneš, takže skus sa snažiť menej a venuj sa viac sebe, viem to podľa seba i keď človek hĺada či nehľada neviem či to ma zmysel. V živote treba byť odvažny. Mimochodom odkiaľ si priateľstvo?

Teo

najdi si prácu. Najdeš prácu, zpoznáš nových kolegov, kolegyna možno ti nejaká aj do oka padne alebo sa prostredníctvom nich s nejakou zpoznáš. Len si hľadaj robotu lebo ak budeš dlhodobo nezamesntaný žiadna ťa nebude chcieť, budú ťa brať za lenivca a povaľača. Ak nie na svk tak choď do zahraničia. Ber aj za minimálnu mzdu len aby si niečo robil a nesedel doma na riti ako cigáň.

Mesačný princ

Ani ja nemám školu, prácu a peniaze. Dokonca žiadny majetok. To znamená, že v podstate nemám šancu a neexistujem.

a neviem kto písal, že práca prinesie viac spoločenských kontaktov...nie je práca ako práca. Niekto musí pracovať sám.

Slobodna

Zalezi:
1. Co si predstavujes pod pojmom normalna zena. Normalita je individualna a pre kazdeho je normalne nieco ine.
2. Ako vnimas zeny. Ak veris, ze vsetky su nenormalne, tak aj keby si normalnu stretol, nevidel by si, ze je to ona - ta normalna a nevedel by si si ju vazit. V konecnom dosledku by si ju stratil.
3. Nemusis byt milionar, aby si mohol byt milovany a mohol milovat. Nie je to o peniazoch, je to o vlastnej schopnosti.

šipkaq

PRE BOHA KTORA BY TA CHCELA BEZ ROBOTY A HLAVNE PENAZI

ty mas problem sam so sebou nie este aby si ty niekoho tahal ku dnu

lovec z fora

V tvojej situácii musíš použiť úprimnosť. V rozhodujúcom momente obeť skolíš neodolateľným vyznaním:

Milujem ťa aj bez peňazí!

Žužova

Ale ved napísal že už nieje v škole,čiže nešiel na výšku a tak je nezamestnaný... strednu školu zrejme má,tak čo ? to je málo ?