Rakovina - Nádory (všeobecne)

Ruz62

Dobry den Vazene Damy,

Pozeram sa na tieti vselijake komentare ohladne liecby rakoviny.
Ja dlho zijem vo Velkej Britanie, zacal som sa venovat predaju Manuka medov.a okrem toho sa zaujimam o to ako pomoct zenam aby sa vyliecili z rakoviny prsnikov. Nedavno mi mama zomrela, som z toho hotovy.Takto Vam poviem, ceny manuka medov na Slovensku su katastrofalne, ja totiz ponukam ovela lacnejsie manuka medy. Po druhe, mam nejaky produkty a rady ktore mozu velmi pomoct zenam aby sa vyliecili. Ak mate zaujem o dalsie informacie ohladne liecby, prosim, poslite mi email. Ja Vam mozem vela pomoct, to Vam slubujem.prajem pekny den.

DHL32

Trochu malo napisane o tak zavaznej chorobe. Uz dlho hladam informacie o tejto zakernej chorobe na internete, nie je ich vecla. Ak nechcete citate badatela a slobodny vysielac. Asi naj sa mi vydi www.medicc.eu , kde je toho naozaj vela.

Salmonella1

A keby ma aj napadlo goji niekedy použiť, tak tvoj zdroj URČITE nepoužijem, ani keby bol jediný na svete.

Salmonella1

Dano, ty si ohromný vtipálek...takú negatívnu reklamu si tá chudera rastlinka ani nezaslúži. Pestujem si ju na záhradke, ale po tvojich výčinoch od piatku, čo tu stváraš, ju asi vykopem a spálim.

lombardo1981

A inak. Keď toto rozlúštiš, zistíš, čo si o tebe skutočne myslím. Príjemnú zábavu prajem. A samozrejme držím palce. :D

lombardo1981

Očividne ma máš riadne v zuboch. :D A kto tu koho stalkuje. :D
V noci s tebou bola prča, ale teraz si už iba trápny.
Really? Skutočne si si niečo naštudoval? Podľa toho, čo si vyplodil, tak asi nie poriadne. Alebo určité informácie nie si schopný vstrebať a adekvátne pochopiť. Alebo máš nejakú relevatnú štúdiu, ktorá by dokazovala účinnosť toho tvojho goji pri poruche renálnych transportérov?
A kto sa tu na koho hrá. :D
Nabudúce skús ten nick aspoň napísať poriadne. Síce pochybujem, že sa ti to niekedy podarí. Podľa svedectiev, ktoré si tu poskytol...
Síce ako si mohol všimnúť...

lombardo1981

Ale ale pozrime, niekto sa mám tu nasral.
A niekto nechápe písanému slovu.

To ti tak veľmi záleží na tom, aby si niekto ako ja (údajne hysterická krava a hlúpa hus) pozrel to video?

Už si hľadal?

Vieš čo je sranda, práve viac hystericky pôsobíš ty.

lombardo1981

Tri témy je všade? Toľká domýšľavosť. A reagoval si len v dvoch.

Dobre, keďže si neschopný si zistiť informácie sám, tak ti napoviem. O bylinkách niečo viem. A toto fórum je toho dôkazom.

Moja výtka voči tebe bola, že obyčajný spamer. A cirka 114 tém je toho dôkazom.

lombardo1981

A navyše, ja som nesmierne rada, že ma admini majú v zadnej časti tela. Aspoň beztrestne môžem povedať RNGovi dedulo. :)