Stužkova

Príspevok v téme: Stužkova
sam1

Ahojte, ochvilku ma caka stuzkova - mam trochu obavne myslienky, ako to cele dopadne. Som extrovert, ale tym ze som presla vaznymi psych.problemami zanechalo to na mne nasledky,a mam obavy ze bud sa strapnim pri programe,alebo tak celkovo. Inac, zvyknem byt dost suverena v kazdej situacii.Ale tu mam strach co bude..... Ako sa nad to povzniest?

Viga

Pozri... ja som introvertka, nemám rada spoločnosť, alkohol, pripitých ľudí a hluk, a predsa som to zvládla. Stužkovú sme už mali. Rozhodne sa nemáš čoho obávať, keďže naozaj o nič nejde. Ale veď uvidíš :)

verbenka

Stužkovej sa pripisuje príliš veľká dôležitosť a pritom ide len o trápny večierok...V živote som si nepozrela svoju stužkovú, ani na ňu rada nespomínam, hoci sa mi tam nič trápne ani zlé nestalo.

Fleur-de-lis

ak sa ti stane trapas tak sa zasmej s ostanými :) A čo...

Mne sa tiež raz stal trapas pred očami všetkých prítomných (vyše 100 ľudí) no tak sme sa aspoň dobre pobavili a občas máme na čo spomenúť :) U mňa ostalo asi tak 10% hanby a z 90% sa na tom smejem... Dokonca som si vyslúžila pochvaly ako som to uhrala :D

Veď to nie je nič negatívne... Len ego sa môže zdať napaprčené, ale inak...

Snubenica02

Stuzkova je totalna fraska. Vsetci sa idu doondiat, ako vsetko pripravuju, chystaju sa, pripravuju program... a o par dni si fakt nikto ani nespomenie. Vyhodene peniaze. Takze sa neboj trapasu, pokial napr. nepodpalis budovu (omylom myslim), zasmeju sa a bude.

steffanie99

pozri myslim ze niet cloveka ktoremu by sa na stuzkovej nestal trapas. Ja este teraz si pamatam ten co sa stal mne a horsie ze je aj na dvd natoceny :) poviem ti ze to dvd som videla raz a uz nikdy viac. A nikto sa ani k videu a ani k stuzkovej nevracal nikdy.. Co sa tam stane tam aj zostane nemaj strach bude dobre :) musis si to uzit lebo viac krat sa takato slavnost nezopakuje

Prezyvka055

Neboj, okrem toho ze to bude nuda kedze si extrovert to nebude nic extra, asi tak ako ked ides niekomu na svadbu.