Silna bodava bolest - podbrusko az konecnik

Príspevok v téme: Silna bodava bolest - podbrusko az konecnik
bod

Co moze znamenat toto - velka bodava / krcova bolest v podbrusku, vyrazajuca az do vnutra zenskych organov a konecnika? Neda sa pri tej bolesti sadnut (bodne to zospodu), lezat na boku sa da len tak tak ..

Uz som to park krat v minulosti mala, ale skor len take pol minutkove a hned preslo, tak som to mu nevenovala velku pozornost. Teraz to trvalo asi 30 min, bolo mi do placu, potom som si zvladla v nejakej polohe lahnut, kde bola ta bodava bolest miernejsia a zaspala som. Po 7 hodinach je to miernejsie, ale stale si nemozem napr. sadnut priamo, pretoze to dolu zaboli.

Co to moze byt?

joleen

Môžeš piť aj kamilkový čaj s tým si len dobre urobíš. Môže byť že ti len na ordinieren cviky či masáž, chirurgický zákrok len v tých horších prípadoch ale to by ti už bol povedal keby to bolo až také vážne. Rado sa stalo drž sa ;)

bod

Nic mi nedal. V podstate som uz "v termine", ale viem, ze kvoli cyste moze aj meskat. Ja ani nemam uplne presne. Takze pockam a pojdem k nemu znovu. A dakujem za nazor :) bodaj by sa aj ta maternica dala doporiadku sama :D

joleen

Odbor gynekológia a pôrodníctvo som sa učila 4 r na škole a bol to aj môj najobľúbenejší odbor preto viem niekoľko vecí. Dostala si duphaston alebo vies ze ti MS príde presne. Pri MS by tá cysta mala prasknut a preto musíš ísť až po MS na kontrolu ale po väčšinou po MS zmizne. Čo sa týka maternice o liečbe rozhodne gyn da po ďalších vyšetreniach

bod

joleen odkial mas take informacie o posunutej maternici? Ci mala si nieco podobne? Mam prist na dalsie vysetrenie po MS, lebo uz by teraz mala prist a ze potom uvidi ako s cystou, ci sa nieco zmeni a asi teda aj ako s tou maternicou. Tak som zvedava, ale dufam, ze to bude ok :-) tolko som sa pytala na tu cystu, ze som aj pozabudla sa popytat ako sa riesi ta maternica, ale asi by mi povedal, keby to bolo vazne. Dozviem sa najblizsie.

joleen

No vidíš nič vážneho ( a skoro som trafila dg ) ;)

Pri posunutej maternici je maternica v chybnej pozícii a je slabá, podvýživená a toxická. Postihnuté budú všetky jej funkcie, pretože nie je schopná sa každý mesiac riadne vyčistiť. Aby sa vyplavili vrstvy zhustených až zatvrdlých tekutín, musí sa maternica silne krútiť a sťahovať, čo môže byť veľmi bolestivé a práve toto sa dialo aj u teba

Maserka

Ahoj.

Poznam tento stav.je yo velmi neprijemne a bolestive.

Najcastejsie je to sposobene zakrivenim kostrce. Nemusi to mat vobec nic spolocne ao zenskymi organmi.

Treba sa pozriet na to ci kostrc nie je zahnuta dovnutra alebo na stranu. Pri prechladnuti to zvykne boliet viac a castejsie. Svalstvo hned reaguje na zmenu teplot takze sa stiahne a reaguje aj kostrc.viac tym trpia zeny. Ked som si dala do poriadku kostrc odvtedy uz nemam bolesti a som v poriadku.

Pekny den.