Dlhovlasí chalani/muži, som normálna?

Príspevok v téme: Dlhovlasí chalani/muži, som normálna?
Bittersweettt

Dobrý večer prajem všetkým.

Mám 16 rokov, takže som v puberte, čo nepopieram, a myslím že viacerí diskutujúci (ak sa vôbec niekto zapojí), budú vidieť problém práve v puberte. Nemôžem povedať, že by som bola problémová, nepijem, nefajčím, nevediem ani nejaké blízke kamarátstva, skorej som samotársky typ, čo presedí celé dni len v spoločnosti hudby. Chalana som žiadneho nemala, a práve tu je istý problém. Priťahujú ma výlučne LEN chalani/muži s dlhými/dlhšími vlasmi. Častokrát ani postava, ani tvár nemusí byť dokonalá alebo krásna, ale už len kvôli tým vlasom som schopná ostať ako paralyzovaná a fascinovaná. Zámerne aj keď som vo väčšej spoločnosti ľudí (či už na stanici, alebo v nákupnom centre) tak vyhľadávam dlhovlasých chalanov. A keď niekoho takého stretnem, úplne ma to poteší, pohladí mi to srdce a zlepší deň. Bývam v meste, kde žiaľ nie je výskyt dlhovlasých chalanov/mužov veľký. Väčšinou niekoho zahliadnem keď cestujem, ale nie je to často. Krátkovlasí chalani/muži ma jednoducho nepriťahujú, necítim k nim žiadnu formu príťažlivosti, akoby som k nim nepociťovala takú tu sympatiu alebo to zaľúbenie. Aj keď možno niekto aj dobre vyzerá, to že nemá dlhé vlasy ma úplne odradí, odrovná. Trvá to už dlho, a čím som staršia, tým sa to len umocňuje. Neviem si po svojom boku predstaviť krátkovlasého chalana. Jednoducho neviem čím je to spôsobené, ale dlhovlasé stvorenia vo mne vyvolávajú taký ten typický rockový feeling, automaticky sa mi vybaví hromada rockových/metalových kapiel, kanady, ostňe, reťaze, kožené bundy, taká tá divokosť, sloboda, neobmedzenosť, toto všetko sa mi zosobňuje v dlhovlasých chalanoch/mužoch. Možno si myslíte, aké je to odomňa povrchné si vyberať opačné pohlavie na základe dĺžky vlasov, ja sama mám zo seba zmiešané pocity, za každý váš názor budem úprimne rada. :)

Prajem krásny večer.

killjoy

Je to totálne povrchné. Poznám chalanov na ježka ktorí počuvajú rock a metal a sú tak neviazaný o čom by sa ti ani nesnívalo

nie je to o vlasoch :)

Bittersweettt

Dakujem za vase prispevky, reakcie, skusenosti...

Prezyvka055: to ako musim nutne chodit na koncerty, inak som pozer? To mi je novinka.. Uz ani koncerty niesu o hudbe, ale o partiach "tvrdych" metlosov, ktori sa vedia jedine opit ako duhy. Skoda reci.

Nemusite tu uz prispievat, ja tu uz viac chodit nebudem. Majte sa

marion78

no tak za mojich mladsich cias ich bolo v meste dost,takze aj moji asi 2 kamarati z detstva mali dlhe vlasy,potom sa chodilo na koncerty a do pubov.to uz potom slo samo.A ked som dosla neskor do Londyna,tiez som bola stratena nikde nikto,az kym som nahodou stretla jednu holku zo slovenska,co mala rada rock+metal , zacali sme spolu parit,samozrejme to boli zas len koncerty.Koncerty su najlepsia moznost,puby by som az tak neodporucala,kedze tam spoznas tak akurat alkoholikov,co v neskorsom veku asi nieje moc do partie.Inak dlhovlasi chalani mozu byt aj umelecky zalozeni typci,tak mozno nejake galerky,sokoliari,sermiari alebo inak prirodne zalozeni su tiez dlhovlasi..no a festivaly.najlepsie asi fakt najst aspon jednu osobku z mesta na nete a spolu zacat chodit niekam von :)najlepsie robit,to co sama rada robis,tam najskor stretnes niekoho,kto ma podobne zaujmy.ak ta koncerty nebavia,potom uz naco ti bude dlhovlasi,co ta bude nutit chodit na konciky

Prezyvka055

Co ja viem tak metlaci chodia na koncerty, cize sediet doma na zadku urcite nestaci a o pozerky moc zaujem nemaju, cize ked chces chodit s nejakym metlakom tak zacni chodit na koncerty.

iva27

Ahoj, no ja som spoznala môjho priateľa ako krátkovlasého, nikdy predtým ani dlhé vlasy nemal. Mne sa tiež strašne páčili dlhovlasí. Tak som mu navrhla či by to nevyskúšal, no a už 10 rokov nosí dlhé vlasy :) čo keby si to vyskúšala aj ty takto opačne?

Bittersweettt

Ahojte zas :)

Chcela som sa este spytat hlavne, ako ste sa zoznamili/kde najcastejsie stretavate dlhovlase tvory? Na koncertoch, v baroch, alebo ste sa zoznamili len tak niekde nahodou? Rada by som vedela vase nejake skusenosti zo vztahov, a tak..ak sa tu najde nejaka stastna zena/dievca, ktora chodi s dlhovlasym chalanom :)

dakujem este za nejake vase odpovede :)

Bittersweettt

Ahojte zas :)

Chcela som sa este spytat hlavne, ako ste sa zoznamili/kde najcastejsie stretavate dlhovlase tvory? Na koncertoch, v baroch, alebo ste sa zoznamili len tak niekde nahodou? Rada by som vedela vase nejake skusenosti zo vztahov, a tak..ak sa tu najde nejaka stastna zena/dievca, ktora chodi s dlhovlasym chalanom :)

dakujem este za nejake vase odpovede :)

Bittersweettt

Marion: Ja si potrpím na dlhé vlasy :) lenže čo som videla priateľky dlhovlasých, tak to je samý piercing, tetovanie, farebné vlasy...hovorím teraz o väčšine, neplatí to pri každom páre. Mňa v podstate zaujme akýkoľvek dlhovlasý chalan,..neriešim či nosí koženku alebo nie, ani neriešim či má tetovania alebo piercing...dlhé vlasy mi proste úplne stačia, a to nie je žiadny zásah do vzhľadu. Lenže ja vážne nepotrebujem byť ako ovečka, a rýchlo sa dať pokérovať, prefarbiť si vlasy a dať si piercingy, len aby som niekoho zaujala...možno by to bolo riešenie, ale asi by to bolo z mojej strany trapné, sa o niečo snažiť takýmto spôsobom. Je jasné, že výraznejší ľudia sú výraznejší, že chalana viac upúta dievča s dredmi, alebo s výraznými krásnymi dlhými vlasmi, ako nejaké bežné dievča s konským chvostom. Všetko je len o vzhľade, preto už ani neverím, že sa vôbec nájde niekto, kto nebude pozerať na každú bodku alebo fľak po akné, ale radšej bude riešiť rozumové vlastnosti.

Dosť rečí tu padlo o sebavedomí. To, že o mňa nik nejaví záujem, to ešte neznamená že chyba je v mojom sebavedomí. Je kopec single ľudí, ktorí majú sebavedomie v úplnom poriadku. Je jasné, že nebudem behať za nejakými dlhovlasými, keď môžu byť zadaní, alebo keď o mňa nejavia žiadny záujem. To mi príde totálne pritiahnuté za vlasy sa prihovoriť niekomu neznámemu. Možno to vyjde, ale človek nikdy nevie na koho natrafí, a fakt sa nebudem dávať do reči s každým a všade. Ja len toľko k tomu čo tu padlo. Cez mobil sa mi nedá moc rozpisovať, preto som sa teraz rozpísala, keď mám prístup k ntb.

prajem ešte pekný večer

marion78

a nechces teda aj ty nieco urobit so svojim image?lebo popravde,ked niekto dba o svoj image ocakava to aj od partnera,aspon v mladsom veku.A je aj dost nefer,ze teba zaujme niekto vzhladom,ale tebe ublizi ,ze ten dotycny si takisto vyberie podla vzhladu.To je myslene v dobrom.:)