masturbacia

hm

8x??? no pravda je ze zalezi na tom ako dlho to robi. ked je niekto 5x hotovi v priebehu 30 minut tak to je v pohode. ale ked clovek masturbuje take 3 hodiny denne cisteho casu a na sucho tak to nie je zdrave. suloz je nieco ine, tam je to prirodzene lubrikovane takze tam to az tak nevadi. len zena musi vela pit;)... a vlastne aj muz:)

kiri

Neprehanas. Mam kamosku, ktora sa miluje so svojim typkom 2-3x denne a on si to este 8x denne spravi. Nech to znie neviemako neuveritelne, je to tak, ona sa mi casto stazuje, ze je to na nu trochu moc a ze je z toho unavena a nechape, ako to moze zvladat on. Tiez to, kde sa v nom toho semena tolko berie!! Myslela si, ze na ziaciatku vztahu je nevybureny, tak nech sa odstavi, ale oni su spolu uz asi 6 rokov a on stale to iste! Uf...to uz je podla mna dost, ale ked to niekomu vyhovuje 20x denne, tak nech si to robi 20x denne. No a co?!?!

hm

no neviem, podla mna je to trochu nezdrave - psychicky. to uz sa mi javi ako zavislost. alebo sa prilis nudite a zabavate sa takto. pochybujem ze ste s priatelom mali sex 3x denne. samozrejme raz za cas 3x za den je normalne ale 21x za tyzden? to uz je dost... ani fyzicky to uz neni koser. sa prilis osuchava penis a neskor moze byt menej citlivy... vlastna skusenost...