Čo znamená pojem " iskrilo to medzi nami/nimi " ?

Príspevok v téme: Čo znamená pojem " iskrilo to medzi nami/nimi " ?
prihluply som?

Spomína sa to často aj tu vo vzťahových témach. Tak čo sa myslí pod týmto pojmom? Aj v bežnom dialógu medzi ľuďmi to počúvam že "medzi nimi to len tak iskrí"

Ako iskrí? Čo je to to iskrenie? Ako sa to prejavuje to "iskrenie medzi dvoma?

Nechápem tomu vôbec. Ako môžem zpoznať že to medzi dvoma ľuďmi iskrí? Ako sa to prejavuje?

Napríklad u kamošov, kolegov, známych a pod. Ako?

Díky za vysvetlenia :)

marion78

no to sa hadam neda ani opisat,to len musis zazit,aby si pochopil.mozes to vidiet na dvoch,ktori sa napr.stretli prvy krat a hned si proste sadli,zacali kecat,flirtovat ,smiat sa spolu,proste lietali iskry..asi tak?

prihlúply som?

Anjelik ale ako sa to prejavuje to iskrenie? To som chcel vediet sakra co nechapete? Vsak ja sa bavim s babami aj so uz par rande mal ale stale som to akosi tam necitil nejake to iskrenie. Co nechapete co sa pytam?

Ak vidim ze sa kamos bavi s nejakou cajockou tak ako zistim z dialky ze to medzi nimi iskri?

anjelik *

K iskreniu, alebo teda tomu, čo sa bežne medzi ľuďmi označuje týmto pojmom, dochádza medzi osobami, ktoré sa navzájom sexuálne priťahujú. Môže sa to nazvať aj flirtovanie trebárs. Nestačí, aby sa ti dievča páčilo, musíš sa páčiť aj ty jej a predpokladá sa tiež, že už vieš, ako to robia včielky a motýliky.

K iskreniu medzi kolegami a kamarátmi skôr nedochádza, maximálne k vybíjaniu pracovného stresu a to sa prejavuje zvýšeným hlasom, nadávaním a podobne. :o)

Aký je to pocit? Veľmi príjemný, keďže vidíš a cítiš, že sa druhému páčiš, že má o teba záujem. Isto to raz zažiješ a potom pochopíš, akú kravinu si sa to pýtal. :o)

iskričky

To iskrenie budeš v prípade vidieť keď ti jedna baba alebo aj chalan hoc kto Buchne panvicou po tvojej hlave tak isté bude iskriť ;)

Mesačný princ

Ak si nič také nevnímal tak to ešte medzi tebou a druhou osobou pravdepodobne neiskrilo :)

Prejavy sú rôzne u každého v závislosti od situácie...