co si mam o tom mysliet?

Príspevok v téme: co si mam o tom mysliet?
13ivana

Pred troma dnami sa mi stala "taka vec" ...boli sme s priatelom dohodnutí, ze vecer stravime spolu, v jeho byte...neviem preco, no v ten den sa mi vobec neozyval, nedvihal mobil, neodpovedal na spravy... sla som aj tak vecer k nemu, no na zvonenie nereagoval i ked sa u neho svietilo.. cakala som vonku, na lavicke pri cinziaku. Asi po patnastich minutach vysiel nevidel ma, siel k autu na parkovisku, ktore som si nevsimla, cakal v nom nejaky chlap... sla som za nim, ze co sa deje co to ma cele znamenat... len mi podal kluce, ze mam ist hore, ze mi to potom cele vysvetli, ze teraz musi odist na hodinku nieco vybavit, pracovne...po hodine ale neprisiel, tak som sla na net na jeho ntb... to, co som tam nasla asi vsetko vysvetlovalo, neviem...on si tam dohadoval stretka, s muzmi...Podla vsetkeho celu dobu ma podvadzal s chlapmi. Blolo mi z toho tak zle, ze som radsej odisla domov. Asi po dvoch hodinach mi volal, ci mu podam kluce, ze je vonku.. sla som, povedala som mu o tom co som nasla v jeho ntb. Samozrejme vsetko zaprel, bol uplne kludny a smial sa tomu. zevraj som paranoidna, ze nic take tam nemal, ze som zle videla... dokonca bol urazeny! Mal tam spravy kde si dohadoval stretnutia a v nich posielal aj svoje tel.cislo Celu dobu ma klamal a smial sa mi do oci. Zmazala som jeho tel. cislo, uplne prerusila kontakty. Neviem ako dalej fungovat, poradte prosim niekto.

LMarika

Ano, chce to cas. "...vonku sa vzdy otacal za zenami...",- takze zalubeny do teba nebol. Kto bude zalubeny az po usi do teba, ten sa vonku nebude otacat za inymi, ty budes prenho ta jedina a najdolezitejsia osoba v jeho zivote a vsetky ostatne mu budu ukradnute. Ty budes ta, pre ktoru si vzdy najde cas. Ty budes ta, kvoli ktorej zrusi stretko s kamosmi, ty budes ta, kvoli ktorej zmeni svoje plany, ked zavolas, ze chces byt s nim, ty budes ta, ktorej urobi vsetko, co jej na ociach vidi, ty budes ta, s ktorou bude planovat spolocnu buducnost (muz, ktory naozaj zenu lubi, sa nevydesi, ak zacne zena rozpravat o tom, ze s nim chce mat rodinu a deti, ale jej to navrhne este skor, ako by ona sama zacala o tom rozpravat, pripadne sa nebrani rozhovorom na tuto temu, ale je stastny a rad sa zapoji do debaty, neodbocuje od temy), ty budes ta, ktoru poziada o ruku, a tak dalej. Po sklamani si daj pauzu, kludne aj dlhu. A kedy sa uz budes citit na vstup do dalsieho vztahu, to uz najlepsie vycitis ty sama.

13ivana

Dakujem za rady. Fakt neviem ako po tomto poznam, ci je chlap "normalne" orientovany? Pretoze tento podla mna je skor gay, nie bisexual... pritom vonku sa vzdy otacal za zenami. Pochybujem, ze este niekedy budem schopna mat vztah s muzom...

Lolinka

Mne sa stalo nieco podobne, len nebol pomiskuitny s muzmi, ale so zenami. Vztah sme mali len pol roka, potom sa to vsetko prevalilo a sam sa piznal k tomu, ze si platil prostitutky. Zili sme spolu v zahranici, ja som sa potom vratila domov. Vazne som sa bala, ci ma mohol niecim nakazit. Tak som si isla dat spravit testy na pohlavne choroby, na HIV bol zadarmo, za tie ostatne som musela platit, ale chcela som mat istotu. Nastastie, vsetky vysli negativne. Z ruin som si stavala novy zivot a este dost dlho potom nemohla mat chlapa. To caka asi aj teba. Budes sa citit mizene, zneuzita, podvedena, o to horsie, ze ta podvadzal s chlapmi. Odporucam ti navstevovat nejaku dobru psychologicku, aby si sa z tych ran vylizala jednoduchsie a co najskor. On je zrejme gay a aby to zakryl pred verejnostou, nasiel si akoze oficialnu priatelku, s tebou sa ukazoval, s nimi spal. Zneuzil ta, ale nie si jedina, ktorej sa nieco podobne stalo, bohuzial, stava sa. Este raz stretnes chlapa, ktory bude nomalne orientovany a bude si ta vazit. Tymto nelahkym obdobim si bohuzial musis prejst. Drzim palce.

kafe

no bože, tak je to promiskuitný bisexuál. Prečo by len heteroš a homoš mohol byť promiskuitný... takto je to aspoň trochu viac zamotanejšie :D

Filip TT

Zrejme to bude asi nieco ako Hannah Montana - to najlepsie z oboch svetov. S muzmi mal sex co ho bavil, s tebou mal vsetko ostatne.

13ivana

pravda je, ze asi 4 r. dozadu sa mi uz nieco podobne stalo a dotycny ma fakt presvedcil o tom, ze si len namyslam a vymyslam... chcela by som vediet co chlapa vlastne vedie k tomu ked ma sex chlapmi a este udrziava kontakt so zenou? a vlastne nuti s a k sexu s nou... vzdy mi prislo ze si predtym ako sme spolu spali nieco dal. aby sa mu vobec postavil a bolo to planovane inak sex ani nebol. Tie vysetrenia ma napadli hned, totiz uz podozrenie mam na nieco :/

Radoslava123

Určite sa už každému stalo, a mnohokrát, že niekto poprel to, čo on sám na vlastné oči videl a ešte tomu človekovi aj do psychicky chorých vynadal... To, čo sa ti stalo teraz s priateľom, zažiješ možno v budúcnosti s ďalším, možno s naj kamoškou, možno s inými kamoškami, možno s kolegyňami na pracovisku. Takto to v živote chodí. Aj ja som už také veci zažila, aj keď nebolo to v rámci vzťahov, ale nebudem tu o tom písať. A vždy sa uverilo klamárovi a intrigánovi a nikdy nie pravdovravnému človekovi. To, čo si videla, si si mala aspoň len do mobilu odfotiť, aby si mala nejaký dôkaz, že tvoj "drahý" robí homosexuálneho prostitúta. Čo by som ti poradila? V prvom rade sa v záujme svojho zdravia daj otestovať na pohlavné choroby. Aj na AIDS. Normálne vysvetli lekárom, čo sa stalo. Neboj sa, lekár tu nie je na to, aby ti kázal o morálke a o tom, ako máš žiť, ale je tu na to, aby ti pomohol. Ty predsa nie si vinná, ty si bola iba oklamaná. A ešte aj budeš, veľa, veľakrát v živote ešte budeš oklamaná zlými ľuďmi. Obrň sa proti tomu nedôverčivosťou a bude sa ti ľahšie žiť. Mnohí, ktorí boli oklamaní už miliónkrát, že už nemajú viac silu dôverovať, sa utiahnu do samoty a zistia, že tam sa cítia najlepšie, lebo tam ich aspoň nikto nepodrazí a nesklame... A až keď budeš mať výsledky vyšetrení, až potom si hľadaj/nehľadaj (v prípade pozivívneho výsledku) nového partnera. Zaslúžiš si poznať pravdu o svojom zdravotnom stave a podľa toho sa ďalej zariadiť. Priateľa, s ktorým si chodila, si vymaž zo života. Aj mne by sa zdvihol žalúdok, keby som zistila, že človek, ktorému som dôverovala a s ktorým som plánovala spoločnú budúcnosť, nie je nič viac a nič menej, než obyčajná buzerantská ku. .. va. Ak výsledky vyšetrení ukážu, že si zdravá, neskôr si nájdeš iného muža a snáď to bude taký, akého si zaslúžiš a aký si zaslúži teba.