Vianoce a snúbenica

Príspevok v téme: Vianoce a snúbenica
Žirafa122

Ahojte,

mám dosť netradičný problém a to Vianoce. S priateľkou som už 2 roky, 3 mesiace je už moja snúbenica, ale Vianoce sme trávili ešte vždy oddelene. Teraz uvažujem nad tým, že by bolo fajn, keby sme ich strávili spoločne, lenže ja mám len otca a zase ho nechať samého? Je vôbec vhodné, aby sme strávili spoločne sviatky?

Okrem toho uvažujem nad vhodným darčekom. Ona nie je výstredná, skôr bežné, solídne dievča a ja už teraz neviem čo jej kúpiť. Na narodeniny som jej kúpil náramok, prsteň nosí len snubný, máte niekto nápad?

Filip TT

My s brachom sme to robili tak, ze na veceru sme boli s mamou, rozbalili sme draceky, potesili sme sa spolu a potom sme isli odniest darceky frajerkam. V manzelstve sme uz kazdy so svojou manzelkou a detmi a mamu pozyvame k sebe.

sewie

pokial nie ste zobrati tak by som spolocne Vianoce neriesila-teda aspon, nie stedry vecer...po svadbe by som na stedry vecer pozvala k vam aj otca...odkedy zomreli moji dedkovia tiez nasi pozyvaju k nam aj stare mamy, nebudu predsa na stedry vecer same!

co sa darceka tyka, nemusi to byt predsa len materialna vec. co tak kupit nejaky pekny spolocny vylet?trebars niekde na vikend...neviem aky mas rozpocet ale daju sa najst aj lacne vylety:)

DontWorry

Podla mna je dost korektne od teba ak na Vianoce nevynechas otca a budes aj s nim. Podla mna to budes musiet robit aj ked uz budete zobrati a nevidim na tom nic divne. Nenechala by som sameho rodica na Vianoce tak. A snubenica by mala byt natolko rozumna, aby nieco take chapala.

Co sa tyka darceka, tak neporadim. Nepoznam ju. Zvolila by som daco prakticke. Sperky su sice pekne, ale veci co sa daju viac vyuzit potesia podla mna viac..teda mna urcite, neviem ako ju :)