Príkrmy

gastanko2016

ja varím malému doma, ale keď nemám čas, alebo niekam ideme, tak mu kupujem hippky alebo príkrmy z dm. Vždy si prečítam čo obsahujú a podľa toho vyberám. Raz za čas to určite neuškodí.

bigmama

ked ma zena moznost-vsetko si sama dopestovat a dochovat,tak je to lepsie samozrejme,lebo vies,ze si do svojich kureniec nedavala antibiotika a ze zeleninu a ovocie si nepostrekovala skodlivymi chemikaliami.ak vsak zena tuto moznost nema,tak je uplne ale uplne jedno ci varis doma alebo nie. Presne som to aj ja riesila,pytala som sa na to doktorky a ta mi na to povedala,ze ci si myslim ze za to ze kupim kuracie prsia v obchode a brokolicu tiez a domov pridem a dam si tu namahu a uvarim,tak ze ci tie hormony a vsetky chemikalie stade zmiznu??? Rozhodne nie, Podla mna je v niecom lepsie kupovat kontrolovane vyzivy v poharikoch pre deti. Tie su aspon ako tak kontrolovane...To je cela pravda... Zena moze mat lepsi pocit ked suroviny kupi a navari a da si tu namahu s tym jedlom pre vlastne dieta,avsak je to iba pocit!!! Dieta aj tak dostava rozne ATB z masa a chemikalie z ovocia a zeleniny.

Karla12

No to je asi pravda, že domáce je domáce, ale nie vždy budem stíhať asi aby som robila doma a hlavne ak pôjdeme napr k rodičom a tak, tak tam sa nerada obšmietam v kuchyni lebo nikdy neviem čo kde je :D a patriciaz u nich som obzerala tie kašičky, tak uvidíme čo vyskúšame

patriciaz

Ja som to striedala, občas som robila doma, keď som toho mala viac tak som vždy mala v zásobe aj nejaké tie z obchodu. Najviac u nás víťazili HiPP neviem prečo, ale to mizlo ako keby som to ani nekúpila, dokonca aj partner vyžieral :D

mmonna

Podľa môjho názoru je určite pre dieťatko lepšie a hlavne zdravšie, ak mu budeš robiť príkrmy doma. Tie z obchodu by som dávala iba výnimočne, napr. keď niekde cestujete a pod. Pri domácich máš aspoň istotu, že vieš, čo tam dávaš.