kedy to uz skonci v mojom srdci

Príspevok v téme: kedy to uz skonci v mojom srdci
kedyuz

S ex priatelom som sa rozisla pred rokom. Velmi sme sa hadali, urazal ma, psychicky deptal, dokonca dvihol na mna ruku, velmi mi ublizoval..Tak som odisla...za kratky cas si nasiel inu, este bola medzi nami posledna zlomova hadka kvoli tomuto a nevideli sme sa odvtedy viac ako pol roka ani sme neboli v kontakte, ked mi zrazu cez leto zacal pisat a chcel aby sme sa stretli, na jeho naliehanie a pokornost som isla.. priznal sa mi, ze dotycnu nemiluje, ale nevie byt sam, ze chce aby som sa k nemu vratila, ze si zalozime rodinu, ze vsetok bude ovela lepsie atd... bolo mi tak ublizene, ze mi hrdost nedovoli vratit sa k nemu..opet som sa snim prestala stretavat a on opet zacal paktovat s dotycnou, opet sme sa stretli nahodou, bol uplne rad, bol ku nme viac ako mily, ja drzim v sebe take nervy, ze si vzdy poviem, ze ho iba odzravim ale nemam tolko sily v sebe, v hlave sa mi odohravaju rozne scenare ako ho slusne, diplomaticky poslat do péčka, ale zatial som to nedokazala... zvykla som si existovat bez neho ale pred sebou sa mi tazko priznava, ze k nemu este nieco citim, nevie to absolutne NIKTO iba ja... cokolvek robim, cokolvek si nahovaram prosim Boha aby to uz v mojom srdci skoncilo...ale potom sa pristihnem ako na neho myslim.. a aj sa trapim. Kolko este?! Zatial ani ini muzi ma z toho este nedostali... co mam este urobit? Odstahovat sa na druhy koniec zemegule?! :(

vbnb

Myslis na neho, pretoze si si ho zas pustila do zivota. Musis ukoncit, zablokovat kontakty, a jemu kludne povedat, ze si neprajes, aby ta dalej nahanal. Tak ta ponizoval, a ty si si takeho vtedy vybrala :D ...

Lolinka

To chce len cas, niekto sa spamata za tyzden, iny na to potrebuje dva roky. Hlavne ho nevyhladavaj a snaz sa mu vyhybat. Najdi si nejake zaujmy, ktore ta budu bavit a pri ktorych si na hentoho ani nespomenies. Bude to stale lepsie, neboj.

fascinating

Zažila som niečo podobné, veľmi som milovala muža, ktorý si ma vôbec nevážil, správal sa ku mne ako k handre, nakazil ma a to nebolo to najhoršie čo mi urobil. Vzťah som ukončila, pretože to už bolo neúnosné a ja som si chcela zachovať sebaúctu a schopnosť sa pozrieť sama sebe v zrkadle do očí a nemusieť sa za seba hanbiť.

Aj po rozchode ma to k nemu ťahalo, mala som za ním brutálne absťáky, neskutočne mi chýbal, jedine rozum, zvyšky hrdosti a neustále pripomínanie si, čo mi urobil mi pomohlo prekonať sa a neísť za ním. Najviac ma vytáčalo, že si ten chlap nezaslúžil ani jednu moju myšlienku a napriek tomu ich mal všetky.

Mám však pre teba dobrú správu, čas je najlepší lekár, tak si ho dopraj, mala si búrlivý vzťah, búrlivý rozchod a potrebuješ čas aby si to v sebe spracovala. Tento proces ti nepomôže urýchliť ani preskočiť žiadny muž, iba čo niekomu možno zbytočne ublížiš. Tvoj rozum už chápe, že je koniec, ale srdiečku to trvá dlhšie, tak s ním maj trpezlivosť, plač, zúr, choď behať, dovoľ si spracovať túto fázu so všetkým, čo prináša, aj toto patrí k láske.

Pomaly ale isto to v tebe bude "doznievať", a raz sa možno dostaneš do stavu, v akom som teraz ja- pochopíš, že človek sa dá milovať aj keď s ním nie si, ak ti to ubližuje, budeš ho mať svojím spôsobom stále rada, ale súčasne budeš vedieť, že byť s ním nemôžeš.

A možno stretneš niekoho, koho budeš milovať tak, že si na tohto ex ani nespomenieš:)Všetko dobré;)