Nechuť do žitia...

Príspevok v téme: Nechuť do žitia...
gerbera margaretkova

Ahojte, dlho som sa odhodlávala sem napísať. Vopred ďakujem všetkým, ktorí si môj príspevok prečítajú do konca. Na základnej škole ma šikanovali, na strednej som tiež veľmi obľúbená nebola. Išla som na vysokú, nechala som ju, pretože tam som tiež nezapadla potom som išla na ďalšiu vysokú, kde som konečne zapadla, ale tam sa ukázal môj problém. Nezvládala som byť ďaleko od domova, bola som na intráku často sama, lebo spolubývajúce chodievali domov. Samota ma strašne deptala, upadala som do depresií aj kvôli tomu, že som ďaleko od rodiny a priateľa. Z tohto som sa zrútila a priateľa podviedla s človekom, ktorého som dobre poznala a to len preto, aby som zaplnila pocity samoty a depresií. Vlastne som si to chcela nejak vynavradiť, aby som nebola sama. Dodnes neviem príčinu tohto môjho správania pochopiť, pretože priateľa milujem. Samozrejme moje depresie sa zhoršili, tak som školu nechala a vrátila sa domov, kde som povedala, že som neurobila skúšky a nemohla som v štúdiu pokračovať. Doma som sa dala trochu dokopy, neskôr som si aj našla prácu, ale podnik krachuje a ja sa bojím, že ostanem zase nezamestnaná, okrem toho mi povedali v nemocnici, že mám choré srdce. Už dlho trpím ochorením aj štítnej žlazy, musí jesť do konca živote tabletky a mám choré aj oči, tiež do konca života si musím kvapkať do očí kvapky, keď som sa dozvedela, že pribudlo aj srdce zase som to psychicky nezvládla. Priateľ mi vyčíta, že na ňom veľmi lipnem, že sme spolu každý deň a že by privítal pánsku jazdu pri pive s dlhoročnými kamarátmi. Povedala som mu, že kľudne nech pôjde kedykoľvek, že mi to vadiť nebude, ale problém je v tom, že by mi to vadilo, pretože ja nemám kamarátky, s ktorými by som mohla ísť von a tak by som musela ostať doma. Aj keď s jeho sestrou si veľmi dobre rozumiem, neviem či by som sa cítila v jej prítomnosti príjemne bez priateľa. Je to divne ja viem, sama to nedokážem pochopiť. Včera priateľa povýšili a namiesto toho, aby sme prežili príjemný piatok, na mňa všetky problémy doľahli, začala som plakať a keď ma priateľ chcel povzbudiť aby som trošku brala veci s nadhľadom, začala som mu všetko vyčítať a vyvolala som veľmi nepríjemný konflikt. Sama neviem, čo do mňa vošlo. Priateľ o nevere nevie. Nezvládam svoj zdravotný stav, rúcajúcu sa prácu, konflikty vo vzťahu a svoju labilnú psychiku.

hodinová ručička

Netrpíš žiadnou veľmi vážnou chorobou, tak sa na svoj zdravotný stav nevyhováraj. Choroby srdca a štítnej žľazy sú tak rozšírené, že keby sa na ne mali všetci ľudia vyhovárať, tak sa nerobí nič iné. Proste si to všetko posr.la, s tým sa zmier a nehľadaj výhovorky v tabletkách na štítnu žľazu a vzdialenosti. A tvojmu podvedenému priateľovi sa vôbec nečudujem, že od urevaného závislého decka chce zdrhnúť na pánsku jazdu. Ja by som zdrhla na jeho mieste úplne. Však ty do neho ryješ ešte aj keď ho povýšia, nonsens. Predpokladám, že o tvojej nevere nevie :-D

Milá zlatá, preber sa a rýchlo, lebo stratíš i jeho, spamätaj sa a začni sa normálne správať.

Moireal

Pride mi nefer, ked si niekto daco dokazuje tak, ze podvedie partnera. A co si z toho nakoniec mala? Iba vacsie vycitky.

Veru, dost si to pokazila a napravit to mozes jedine ty.

Neviem kolko mas rokov ale tipujem, ze dost malo ale to je vlastne jedno. Kazdy sa vyvija inaksou rychlostou. Musis sa pozriet triezvo pravde do oci. Niesi nijaka obet a svoj zivot mas pevne v rukach. Zmen to co sa ti nepaci a ked to bude aj dlhsie trvat, nevadi, povies si, ze si na dobrej ceste. Musis mat stale pred ocami ciel.

Odpusti si, ze si iste veci pokaslala.

Co sa tyka nevery, ja som striktne proti tomu a asi by som nemohla niekoho podviest a este sa urazat, ked ho povysia. Zrejme si to zasluzil. Ber si z neho priklad a nezavid mu, tes sa z jeho uspechov, akoby boli tvoje. Neviem co viac ti napisat. Ako povedala anjelik, tvoje problemy su riesitelne, zacni cim skor makat na ich rieseni. Vela zdaru. :)

anjelik *

No, dodrbala si, čo sa dalo. :o)) Príčinou si ty sama a tvoja slabosť a závislosť na druhých. Podpísalo sa to samozrejme aj na tvojom zdravotnom stave, kedy sama konštatuješ, že strácaš dôvod žiť. To bytostne súvisí s oblasťou srdca a tak bolo otázkou času, kedy sa objaví problém aj tu. :o) Stále máš ale šancu všetko zmeniť, zoslnieť a aj vyzdravieť. Bude ťa to stáť hodne úsilia, ale to úsilie povedie k tomu, že sa konečne postavíš na vlastné nohy a budeš pre priateľa tou ženou, po akej túži. Čo sa stalo, sa stalo, už sa neodstane. Pusti to z hlavy. Priateľa nechaj dýchať a po večeroch miesto vystrájania a hádania sa, to robíš preto, že si tak slabučká, že aj hádka je pre teba znesiteľnejšia, ako mlčanie. Ja ťa nekritizujem, ani nezhadzujem, len ti vysvetľujem. :o) Takže miesto toho hádania sa, si pusti nejaký fajný film, seriál, zájdi do obchodu a kúp si knihu. Je ich viac ako dosť, stačí sa popýtať v predajni. Sama musíš zosilnieť poznaním a to ti dodá energiu nebyť závislou na okolí. Neviem, či ti niečo vraví fyzika a gravitácia a príťažlivosť. Ale ruka v ruke so silou je aj príťažlivosť..pre toho druhého. Úprimne, ak by si si ty mala vybrať..chcela by si tráviť voľný čas s hysterickou, uplakanou, neznášanlivou, slabou osobou..alebo by si radšej hodila reč s kamarátmi pri pive? Za to, že si slabučká, sa hanbiť nemusíš, ani pre to plakať..ale ber to ako výzvu sa zmeniť k lepšiemu. Držím ti v tom palce a prajem, aby si sa pozbierala. Ešte nie je neskoro..ale zajtra by už mohlo byť. :o)

zenskymozocek

zabavne kolko si je zena schopna navymyslat hluposti a reciciek aby si pred sebou ospravedlnila ze sa vyspiela s niekym s kym sa chcela vyspat;)