spravila som hlúposť

Príspevok v téme: spravila som hlúposť
bosorka1312

Ahojte

mám 21, a ešte som nemala vôbec nijaký vzťah. Asi by som mala mať v tomto veku už rozum, ale, nuž nemám, nedávno som prišla o panenstvo a nebolo to z lásky. Bolo mi ľúto, že každý má niekoho, cítila som sa strašne sama... jednoducho bola som v dosť blbom citovom rozpoložení, tak som si pomyslela, že prečo nie, vek už na to mám, nejdem predsa nikoho podviesť...

Nikdy by som na seba nepovedala, že takéto niečo spravím, lebo nikdy som nerobila problémy, dobre sa učím... bojím sa, že keď sa budem niekomu páčiť a príde reč na túto tému, tak si bude myslieť, že som spala s neviem koľkými, lebo normálne chodím von sa baviť, ako každý iný človek, aj si dám zo dva do nálady, ale to mi stačí. Už teraz, keď sa s niekým zoznámim, tak sa ľudia čudujú, že taká v pohode baba a s nikým ešte nechodila, ako je to možné. Bojím sa, či potom nebude ten človek nebude pochybovať o mojej minulosti.

Už to nechcem viac spraviť takto bez lásky (aj keď nie úplne bez citov, z mojej a myslím, že aj jeho strany, bolo to s jedným kamarátom), nestojí za to. Možno keby som nebola neskúsená panna, tak by som do toho nešla.

Akú mienku by ste si o mne vytvorili? Je moc divné, že som ešte s nikým nechodila? Zaradili by ste ma medzi ľahšie devy, keď som mala raz sex bez vzťahu? Bude ma niekto normálny vôbec ešte chcieť?

Dúfam, že moje rozprávanie nie je moc zmätené. Asi som sa potrebovala aj vyrozprávať.

sob rudolf

bosorka1312, z chýb sa má človek poučiť, nie zožierať sa nad nimi. To, čo sa stalo sa už neodstane, tak hlavu hore, život máš pred sebou.

Filip TT

Nemat v 21 ziadny vztah nie je ziadny problem. Takych dievcat poznam plno, napriklad moju manzelku...

Ked si teoreticky predstavim, ze by sa jej stalo to, co Tebe a smiala by sa na tom, ako je to tu navrhnute, tak to by mi dost vadilo. Opytal by som sa. co je na tom smiesne.

No ale ty to vnimas ako chybu a opakovat ju uz nechces - to je prave to, co je na tej situacii cenne. Takze to by som bral :)

Bandolera

Uz je neskoro na vycitky, stalo sa. Pre a proti si si mala zvazit, pred tym ako si do toho sla... Presne ako ti tu pisu, kasli na okolie. Ostatni ti mozu byt ukradnuti, ved to nemusis nikomu vesat na nos. Ale chapem, skor ta stve ako to vezme tvoj potencialny partner. Poviem ti novinku... Ak bude mat o teba vazny zaujem a bude chciet byt s tebou, nebude mu vadit, ze nebude tvoj ,,prvy". Neni to tragedia, vela ludi malo sex bez vztahu a nikto ich za to neukamenoval. Vsetko zle je na nieco dobre, aspon vies, ze to uz bez lasky nikdy nechces... Vela dievcat to ,,po tom" lutuje... Neboj, stretnes toho praveho, a s nim si sex budes uzivat bez vycitiek.... Len musis byt trpezliva. Na dobre sa dlho caka ;-)

MartinaletidoLondyna

V prvom rade tu nerieš či si s niekým spala alebo nie, skôr si vyrieš tvoju posladlosť čo si o tebe myslí okolie.. Keď sa od tohto odpútaš, tak si uvedomíš aký zbytočný je tento príspevok a aj celé tvoje trápenie ohladom tejto veci. Zachovaj klud, peace